HauConin tuki tuoteosasuunnittelussa nopeuttaa projektia

Päivämäärä: 30.9.2022

HauConin kokeneet betonirakentamisen asiantuntijat tukevat rakennesuunnittelijoita ja urakoitsijoita laskelmissa ja toteutuksessa aina projektin suunnittelusta työmaan valmistumiseen saakka. Tehotiimillämme on myös itsellään rakennesuunnittelijan tausta, ja he löytävät vastaukset kaikkiin kysymyksiin.

Käytämme kuormia siirtävien järjestelmien mitoituksessa ja laskennassa valmistajien omassa käytössä olevia ohjelmia. Autamme projektien suunnittelijoita sekä kartoittamaan rakennesuunnitteluvaiheessa eri vaihtoehdot että tuottamaan kokonaisuuden. Työmaalla autamme urakoitsijoita asennuksissa. Tulemme aina nopeasti apuun, jos matkan varrella tulee muutoksia tai ongelmia.

HauConin kumppanit, Schöck Group ja Wilhelm Modersohn GmbH, ovat molemmat korkeasta laadustaan tunnettuja saksalaisia tuotevalmistajia. Molemmat ovat myös antaneet HauConin käyttöön huippuunsa optimoidut laskentaohjelmansa.

Schöckin parvekeripustusratkaisut

Vahvaa laatua ja rakentamisen innovaatioita jo yli 50 vuotta tuottanut saksalainen perheyhtiö Schöck tunnetaan oman alansa johtavana tuotekehittäjänä ja edelläkävijänä. Osallistumme yhdessä Schöckin kanssa jo suunnittelun alkuvaiheessa erilaisten toteutusvaihtoehtojen tarkasteluun. Ota yhteyttä ja kerro projektistasi. Annamme ehdotuksen, jonka avulla saat kestävän ratkaisun ja tuotat säästöä parvekkeiden kokonaiskustannuksiin. 

MOSO-muurauskannakkeet

Julkisivumuurauksen kannakointi edellyttää tarkkaa suunnittelua ja mitoitusta. Talot ovat uniikkeja ja kuormat vaihtelevat. Modersohnin kannakkeet kiinnitetään kemiallisella tai mekaanisella ankkurilla ja niiden avulla voidaan julkisivun tiilikuormaa siirtää sisäkuoreen. Tämä on olennaista varsinkin, jos julkisivua ei ole mahdollista muurata sokkelin päälle. Wilhelm Modersohnin edustajat kouluttivat tänä syksynä HauConilaiset ja voimme tarjota räätälöidyn projektikohtaisen suunnitelman entistä nopeammin ja auttaa suunnittelijaa ja urakoitsijaa projektin eri vaiheissa.

Ota yhteyttä:

Timo Hiitola
050 412 1992
[email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi