Asumisterveysasetus voimaan – valitse puhdas sisäilma!

Päivämäärä: 12.11.2015

Sosiaali- ja terveysministeriön valmistelema uusi asumisterveysasetus astui voimaan 15.5.2015. Vanhaan asumisterveysohjeeseen pohjautuvassa asetuksessa on nyt määritelty toimenpideraja 2-etyyliheksanolipitoisuuksille huoneilmassa.

Asetuksen mukaan toimenpiderajan ylittyessä sen, kenen vastuulla haitta on, tulee ryhtyä terveydensuojelulain mukaisiin toimenpiteisiin terveyshaitan selvittämiseksi ja tarvittaessa sen poistamiseksi tai rajoittamiseksi.

Kiilto M1000 ECO -lattia- ja seinäliima on M1-hyväksytty, eikä tuotteesta vapaudu 2-etyyliheksanolia missään olosuhteissa.

Kiilto M1000 ECO ei sisällä APEO-yhdisteitä (alkyylifenolietoksylaatti), ftalaatteja eikä muitakaan pehmittimiä.Sen käyttö on helppoa ja turvallista sekä asentajalle että tilan käyttäjälle. Tuote soveltuu lähes kaikille päällystetyypeille, myös PVC-vapaille.

Puhtaamman sisäilman puolesta

Kiilto Oy

Referenssihankkeet Kiilto Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän