Sileät ja siistit saumat Kiilto Pro Core Tile Grout -saumalaastilla

Päivämäärä: 30.8.2022

Kiillon uutuustuote Kiilto Pro Core Tile grout on erityisesti ammattikäyttöön kehitetty saumalaasti, joka on saanut hyvän vastaanoton.  Nopeasti kovettuva saumalaasti on helppo käyttää ja työn jälki on laadukas.

Kiilto Pro Core on tarkoitettu keraamisten laattojen ja kivien saumaukseen lattioissa ja seinissä. Koska saumalaasti täyttää keraamisten laattojen välissä olevat saumat, on näiden ulkonäkö tärkeä. Värikartasta löytyy kahdeksan värisävyä. 

Koostumuksen ansiosta lopputuloksena on yhtenäinen ja tasavärinen sauma.  Tämän takaa se, että Kiilto Pro Core ei sisällä komponentteja, jotka muodostaisivat kalkkihärmettä.

Käyttäjiltä kerätyn palautteen mukaan uusi saumalaasti on käyttöominaisuuksiltaan miellyttävä ja kevyt levittää. Kiilto Pro Core myös kuivuu nopeasti, ja lopputuloksena on sileät ja siistit saumat.

Kiilto Pro Core saumalaasti sopii kaikkien yksityisten ja julkisten tilojen keraamisten laattojen ja kivien saumaukseen sekä sisä- että ulkotiloissa. Tuote on tarkoitettu saumanleveyksille 2-12 mm, ja sauman syvyyden tulee olla vähintään 3 mm.

Kovaa kulutusta kestävä Kiilto Pro Core täydentää Kiillon saumalaastivalikoiman, johon kuuluvat Kiilto Pro Floor Tile grout Lattiasaumalaasti, yleiskäyttöön soveltuva Kiilto Pro Tile grout Saumalaasti ja Kiilto Epoxy Tile grout Saumalaasti.

Tuote on M1- ja LEED-sertifioituja.

Referenssihankkeet Kiilto Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän