Kiilto Pro Airblock -tiivistysaine estää ilmavuodot tehokkaasti

Päivämäärä: 9.8.2022

Rakenteiden ilmavuotojen hallinta on tärkeää niihin liittyvien riskien ja energiatehokkuuden vuoksi.  Kiilto Pro Airblock Coat ja Airblock Fiber tekevät ilmavuotojen ja radonin hallinnasta tehokasta.

Ilmavuodot voivat heikentää sisäilman laatua, kun ilmaa pääsee sisälle rakenteiden läpi. Samalla niiden mukana voi kulkeutua terveydelle haitallisia yhdisteitä. Ilmavuotojen kautta sisätiloihin voi tulla myös haitallista radonkaasua.

Energiatehokkuuden kannalta rakenteiden tiiveys on ensiarvoisen tärkeää.  Sillä on merkitystä paitsi lämmityskuluihin myös viihtyisyyteen, esimerkiksi vedontunteen kautta.

Kiilto Pro Airblock -tiivistysaineet ovat erinomainen ratkaisu ilmavuotojen ja radonin hallintaan esimerkiksi seinien ja lattioiden rajapinnoilla sekä ikkunoiden ja ovien liitoskohdissa.

Kiilto Pro Airblock on helppo ja nopea käyttää

Ammattikäyttöön suunnitellut 1-komponenettiset tiivistysaineet säästävät aikaa ja vaivaa, mikä on kustannustehokasta. Tiivistysaineen sekoittaminen työmaalla on turvallista, eikä siihen tarvita erikoisvarusteita. Vesiohenteiset tuotteet ovat liuotteettomia, joten siten myös ympäristöystävällisempiä.

Käyttövalmiilla Kiilto Pro Airblock -tiivistysaineella työ etenee joutuisasti. Tiivistysaineita voidaan käyttää ilman pohjustusta muun muassa kuivalle ja pölyttömälle betonipinnalle, puulle ja kipsikartonkilevylle.

Tiivistys toteutetaan ruiskulla, telalla tai siveltämillä. Tiivistysaine on mahdollista levittää myös märkää-märälle, joten edellisen työvaiheen kuivumista ei tarvitse odotella. Läpikuivaa on normaaliolosuhteissa viimeistään vuorokaudessa. Tiivistyksen jälkeen pinta voidaan tasoittaa, maalata tai jättää vaikkapa viimeiseksi pinnaksi.

Nestemäinen Coat ja pastamainen Fiber

Nestemäinen Kiilto Pro Airblock Coat soveltuu erityisesti seinä-, katto- ja palkistopinnoille. Ruiskutettava tai telalla levitettävä tiivistysaine on vaivaton levittää laajallekin alalle.

Pastamaisen Airblock Fiberin ominaisuuksiin kuuluu erinomainen elastisuus. Kuituvahvistettu tiivistysaine on paras ratkaisu muun muassa rakenteiden liitosten sekä läpivientien tiivistämiseen. Airblock Fiber on täyttävä ja helposti levitettävä.

  

Kiillon Airblock -tuotteet ovat ilmatiiviystestattuja. Ne ovat M1- ja LEED-sertifioituja.

        

Lisää tuotteesta Ilmavuoto- ja radonkorjaus

Ilmavuoto- ja radonkorjaus

Kiilto kehittää ja valmistaa erilaisia massoja liimaamiseen, tiivistämiseen ja eristämiseen sisälle ja ulos. Valitse laajasta valikoimastamme soveltuvin massa käyttötarkoituksen mukaan. Meiltä löydät myös luotettavan tuotejärjestelmän ilmavuoto- ja radonkorjauksiin.

Kokonaisratkaisut ja järjestelmät

Kokonaisratkaisut ja järjestelmät

Kiilto Ilmavuoto- ja radonkorjaus­järjestelmä.

Lue lisää

Tutustu tästä tuotteeseen Kiilto Keraprimer

Lue lisää

Tutustu tästä tuotteeseen Kiilto KeraPro Pikavedeneriste

Lue lisää

Tutustu tästä tuotteeseen Kiilto Keramix Nesteosa A + Jauheosa X

Lue lisää

Tutustu tästä tuotteeseen Kiilto Butyylinauha

Lue lisää

Tutustu tästä tuotteeseen Kiilto Masa Liima- ja tiivistemassa

Lue lisää

Lataa BIM/CAD-kirjasto

Lataa BIM/CAD-kirjasto

ProdLib on suunnattu arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille.

Lue lisää

Referenssihankkeet Kiilto Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän