Kiilto Oy:n märkätilajärjestelmät

Päivämäärä: 19.9.2022

Kiilto Kerafiber vedeneriste ja Kiilto KeraPro Pikavedeneriste

Kiilto Kerafiber vedeneriste on tunnettu turkoosista väristään ja ollut ammattilaisten suosikki jo vuodesta 1999 lähtien. Kiilto Kerafiber on riittoisaa ja se soveltuu asuinhuoneistojen, sekä julkisten rakennusten märkätiloihin.

Kiilto KeraPro pikavedeneriste on erinomainen valinta, kun vedeneristykseltä tarvitaan nopeutta ja laatua. Kiilto KeraPron toinen kerros voidaan levittää märälle vedeneristepinnalle ilman kerrosten välistä kuivumista. Tuote soveltuu myös ilmavuotokorjauksiin.

Kiillon tuotteita kehitetään jatkuvassa yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja tuotteet ovat aina pystyneet vastaamaan alan muuttuviin vaatimuksiin. Kiillon vedeneristysjärjestelmiä voidaan käyttää julkisissa, että yksittäisissä märkätiloissa. Tuotteita voi vertailla Kiillon dokumenttipankista.

Tutustu lisää Kiillon vedeneristystuotteisiin videolta:

Suunnittelijoille

Tiesithän, että dokumenttipankistamme löydät kaikki märkätilaan tarvittavat asiakirjat suunnitteluun ja suunnitelmien liitteiksi. Olipa kohteesi Kuivaketju10-toimintamallin mukainen tai ei, voit ladata koko datapaketin helposti käyttöösi. Olemme laatineet dokumenttipankin Märkätilat-osioon kokonaispaketin eri järjestelmien vertailua, suunnittelua ja tilan ylläpitoa varten.

Lataamalla paketin varmistat halutun järjestelmän mukaisen huoltokirja-aineiston sekä käyttöohjeet jätteidenkäsittelyyn ja käyttäjän ohjeistamiseen saakka. Voit myös ladata haluamasi dokumentit erikseen tai selata ja katsella niitä ikkunassa lataamatta. Dokumenttipankkiin pääset tästä linkistä.

Kiilto tarjoaa myös märkätilasuunnittelun ja valvonnan täydennyskoulutuksia. Kiillon asiantuntijakoulutukset hyväksytään Rakentajan sertifikaattien täydennyskoulutuksiksi. Lue lisää koulutuksista

Referenssihankkeet Kiilto Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän