Antimikrobiset RST-Line -tuotteet

Antimikrobiset RST-Line -tuotteet

Korpisen RST-Line -tuotteet eli teräksestä valmistetut paperi- ja saippua-annostimet, WC-paperitelineet ja roska-astiat on käsitelty antimikrobisella lakalla, jonka vaikutuksesta mikrobien poistuminen pinnoilta alkaa välittömästi. Antimikrobinen lakkaus on Korpisen ratkaisu vähentää haitallisten mikrobien ja infektioiden leviämistä julkisten tilojen pintojen kautta. Tavallisesti mikrobit jäävät elämään erityisesti ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tuotteiden pinnoille lisääntyen nopeasti. Mikrobien leviämisen estämiseen vaaditaan säännöllistä puhdistusta ja riittävän vahvoja puhdistusaineita.

Alla oleva kaavio esittää MRSA-bakteerin vähenemisen Korpisen RST-Line -tuotteiden pinnoilla antimikrobisessa lakassa käytettävän hopeoinnin vaikutuksesta. Hopean antimikrobinen vaikutus vähentää mikrobeja jo ennen pinnan ulkoista puhdistusta.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...