Vihreästä entistä vihreämpää ja paremmin varusteltua

Päivämäärä: 1.2.2023

Cederrothin ensiapuasema nyt entistäkin paremmin varusteltuna

Cederrothin ensiapuasema on ensiapuvälineiden perusta. Se sisältää tuotteita erityyppisten vammojen hoitoon, ja sitä voidaan myös helposti mukauttaa erilaisiin ensiaputilanteiden tarpeisiin.

Olemme päivittäneet Cederrothin ensiapuaseman suositulla Cederroth Soft laastari beigellä. Soft-laastari on joustava, muotoiltava, liimaton ja itsekiinnittyvä laastari, antaen maksimaalisen liikkuvuuden. Soft-laastari on innovatiivinen täydennys perinteisille laastareille, kun tarvitaan joustavaa, nopeaa ja suojaavaa ratkaisua, joka pysyy kiinni käsin työskenneltäessä. Soveltuu kaiken tyyppisille pienille haavoille riippumatta kuumuudesta, kylmästä, kosteudesta tai kuivasta ja pysyy jopa vedessä. Se ei myöskään tartu ihoon tai ihokarvoihin. Ensiapuaseman Soft- laastariannostelijan integroitu leikkuuterä helpottaa käyttöä ja saat laastaria aina tarvittavan määrän.

Vihreästä entistä vihreämpää

Ensiapuasemien- ja automaattien vihreä muovi valmistettu vähintään 85 % kierrätetystä muovista. Käytämme vanhojen jääkaappien osia ja annamme niille uuden elämän Ensiaputuotteina. Näin saamme 90 % pienemmät hiilidioksidipäästöt verrattuna uuden muovin tuotantoon. Pakkauslaatikot valmistetaan 90 % kierrätetystä kuidusta.

Lue lisää kestävästä kehityksestä: https://www.cederroth.com/fi/tietoa-meista/kestava-kehitys/

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi