Tutustu Soft laastariin

Päivämäärä: 5.12.2023

Helpottaaksemme arkeasi työpaikalla ja antaaksemme sinulle ansaitsemasi turvan!

Oletko vielä tutustunut Cederroth Soft-laastariin ja sen käyttömukavuuteen? Anna meidän viedä sinut matkalle nopean ja tehokkaan haavanhoidon tulevaisuuteen!

Tutustu Soft laastariin:

Soft-laastari helpottaa arkeasi työpaikalla ja tarjoaa sinulle ansaitsemasi turvallisuuden.

Soft-laastari on innovatiivinen lisä perinteisille laastareille, kun tarvitset joustavan, nopean ja suojaavan ratkaisun, joka pysyy paikallaan työskennellessäsi käsilläsi. Helppo käyttää sormiin, käsiin, käsivarsiin, varpaisiin, jalkoihin, jalkateriin ja muualle kehoon. Soft-laastari sopii käytettäväksi kaikenlaisiin pieniin haavoihin kuumuudesta, kylmyydestä, kosteudesta tai kuivuudesta riippumatta ja pysyy paikallaan jopa vedessä.

Cederroth Soft-laastari on itsekiinnittyvä ja liimaton laastari, eikä siksi tartu ihoon tai hiuksiin. Repäise helposti sopiva pala ja kierrä se vaurioituneen alueen ympärille. Helppo kiristää ja luoda painetta verenvuodon pysäyttämiseksi. Cederroth Soft-laastari on ihanteellinen nopeaan ja helppoon haavanhoitoon.
 

Miksi käyttää Soft laastaria?

  • Nopeaa ja helppoa: Soft-laastari avulla nopea haavanhoito on vain yhden käärimisen päässä. Ei hankalia tai pitkiä kiinnitystapoja. Repäise, kääri ja olet valmis.
  • Joustava ja mukautuva: Tarvitsitpa suojaa sormiin, käsiin, käsivarsiin, varpaisiin tai jalkoihin, pehmeä Soft-laastari voidaan mukauttaa kaikkiin tarpeisiisi. Helppo kiristää ja luoda painetta verenvuodon pysäyttämiseksi.
  • Turvallinen ja hellävarainen: Soft laastari on itsekiinnittyvä eikä se tartu ihoon tai hiuksiin. Se on myös lateksiton.
  • Vedenkestävä: Olipa kyseessä sade, hiki tai veteen upottaminen, Soft laastari pysyy paikallaan ja antaa suojaa.
  • Kaikkiin tarpeisiin: Soft laastareita on saatavana erikokoisina ja -värisinä, jotta ne sopivat kaikkiin työympäristöihin.


Eri värejä ja kokoja eri tarpeisiin:

  • BEIGE - Alkuperäinen väri. Helppo tarkistaa, onko side likainen tai vuotaako haava.Suositellaan puhtaaseen ympäristöön tai kun halutaan huomaamaton väri.
  • MUSTA - Musta väri estää lian tai öljytahrojen näkymisen siteen pinnalla. Soveltuu likaisiin työympäristöihin.
  • SININEN - Sinistä väriä suositellaan silloin, kun tarvitset hyvin näkyvän laastarin.
     

Eri kokoja:

Lue lisää Soft-laastarista ja tutustu koko valikoimaan täältä.


Oletko kiinnostunut miten Soft-laastaria käytetään?

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän