Vihreästä tulee entistä vihreämpää ja paremmin varusteltua

Päivämäärä: 9.8.2022

Päivitimme ensiapuaseman suositulla Cederroth Soft laastari Beigellä. Joustava, itsekiinnittyvä ja liimaton laastari, joka antaa maksimaalisen liikkuvuuden. Soft laastari on innovatiivinen täydennys perinteisiin laastareihin, kun tarvitaan joustavaa, nopeaa ja suojaavaa ratkaisua, joka pysyy paikallaan käsin työskenneltäessä. Side soveltuu kaikenlaisiin pieniin haavoihin riippumatta kuumuudesta, kylmyydestä, kosteudesta tai kuivuudesta. Ei tartu ihoon tai ihokarvoihin ja pysyy kiinni jopa vedessä. Ensiapuasema on varustettu kätevällä Soft laastariautomaatilla, jonka integroidun leikkurin avulla voit leikata laastaria aina tarvittavan määrän.

Cederrothin ensiapuasema on ensiapuvarustuksen perusta. Se sisältää tuotteita erityyppisten vammojen hoitoon, kuten ensiapusiteitä, Burn Gel palovammataitoksia ja huuhtelusprayn pölyn ja lian huuhteluun silmistä ja haavoista.

Vihreä on nyt entistä vihreämpi

Cederroth ensiapuasemien vihreä muovi valmistetaan yli 85 prosenttisesti kierrätetystä muovista. Käytämme vanhojen jääkaappien osia ja annamme niille uuden elämän ensiaputuotteina, mikä vähentää hiilidioksidipäästöjä 90 % verrattuna uuden muovin tuottamiseen. Samaan aikaan pakkauslaatikot valmistetaan 90 prosenttisesti kierrätetystä pahvista.

Lue lisää kotisivuiltamme


Kestävä kehitys, turvallista ensiapua ihmisille ja planeetalle


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän