Vibratec kuntosalin lattiat

Päivämäärä: 1.11.2022

Miksi tarvitsemme elastisia kuntosalilattioita tärinä- ja melueristyksellä? Kuntosalien ja kuntoilutilojen lattiavalinnat ovat yhä tärkeämpiä, kun kaupunkikehitys vaatii kodin, liikenteen, liiketilojen ja luovien toimintojen välisen etäisyyden pienentämistä.

Sekakaupunkitilat, jossa kuntoilu- ja asumistilat ovat lähekkäin, muuttuu yhä normaalimmaksi tiheämmin asutuissa kaupungeissa. Tästä syystä on tärkeää, että kuntosalitilojen tärinä ja melu eivät vaikuta ympäristöön. On kuitenkin mahdollista rakentaa toimiva yhdistelmä asuin- ja kuntosalitoja oikealla akustisella ratkaisulla.

Vibratec keskittyy joustavien kelluvien lattioiden suunnitteluun kaikenlaisiin aktiviteetteihin. Lattiasuunnittelulla on suuri vaikutus sekarakennuksen rakenteen kantamaan melutasoon. Kokemus osoittaa että voimme alentaa rakenteen kantaman melutasoa 20 dB tai enemmän, käytettäessä diskreettiä elastista tyynyratkaisua verrattuna täyspintaiseen kumimattoratkaisuun. Tästä syystä olemme useiden vuosien ajan käyttäneet VT-BAT-järjestelmäämme, joka on erittäin nopea ja helppo asentaa. Myös muita ratkaisuja, kuten VT-FLOAT, on hyödynnetty enenevissä määrin viime vuosina. Myös uusiin tuotteisiimme, kuten VT-dBlock ja VT-JFS, kohdistuu kasvavaa kysyntää.

Lattiaratkaisujen koko valikoima löytyy nettisivuiltamme!

Vibratec ei ole vain valmistaja; Teemme myös avaimet käteen -periaatteella projekteja, joissa asennukset tekee ammattitaitoinen asennustiimimme. Teemme yhteistyötä arkkitehtien, rakennesuunnittelijoiden ja akustisten konsulttien kanssa löytääksemme parhaan ratkaisun projektillesi. Avaimet käteen -projekteihimme voidaan sisällyttää mallitesti, jossa loppuratkaisusta rakennetaan mock-up malli, jolla alustan suorituskyky ja eheys saadaan testattua ennen lattian perustamispäätöstä.

Referenssihankkeet Vibratec Akustikprodukter AB

Tukholman kuninkaallinen musiikkikorkeakoulu (KMH)

Tukholman kuninkaallinen musiikkikorkeakoulu (KMH)

Stockholm

Hiljattain rakennettu Campus Valhallavägen on mittatilaustyönä musiikkikoul...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän