Säädettävä lattiajärjestelmä luovaan rakentamiseen

Päivämäärä: 31.5.2022

VT-dBlock on säädettävä lattiajärjestelmä, joka on kehitetty erityisesti nopeaan ja helppoon asennukseen sekä tehokkaaseen askel- ja ilmaäänieristykseen.

Järjestelmä koostuu vahvoista ABS-muovikomponenteista, vaimentimesta ja alumiiniprofiileista - kaikki komponentit vain napsautetaan yhteen. 

Erityyppisillä vaimennuselementeillä saadaan aikaan eritasoisia melunvaimennuksia ja c/c-etäisyyksiä säätämällä saavutetaan oikea kantavuus.

Järjestelmä on yhtä yksinkertainen kuin tavallisen kantavan lattian rakentaminen puusta ja lastulevyistä – mutta omaa säädettävyyden edut äänen ja rakennuskorkeuden suhteen.

VT-dBlock on ennen kaikkea äänenvaimennuslattia, jota käytetään kodeissa, toimistoissa, kouluissa, kuntosaleissa ja julkisissa tiloissa. VT-dBlockia voidaan käyttää sekä uudistuotantoon että saneeraukseen, kuten:

  •  Aluslattiajärjestelmät
  •  Lattia vesikiertoisella lämmityksellä
  •  Lattia sähkölämmityksellä
  •  Asennuslattiat
  •  Tuulettuvat lattiat

Referenssihankkeet Vibratec Akustikprodukter AB

Tukholman kuninkaallinen musiikkikorkeakoulu (KMH)

Tukholman kuninkaallinen musiikkikorkeakoulu (KMH)

Stockholm

Hiljattain rakennettu Campus Valhallavägen on mittatilaustyönä musiikkikoul...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän