Ääntä eristävällä alakattojärjestelmällä parempi ääniympäristö!

Päivämäärä: 31.5.2023

Kattojen äänieristys on ratkaiseva tekijä miellyttävän ääniympäristön luomisessa sisätiloihin, olipa kyseessä sitten asuminen, toimisto tai julkinen tila. Ylä- tai alapuolelta kantautuva melu voi aiheuttaa häiriöitä, jotka vaikuttavat keskittymiseen, terveyteen ja yleiseen hyvinvointiin. Kuultava ääni ei usein ole äänilähteen oma, vaan pintojen tai rakenteiden kanssa resonoima voimistunut ääni. Äänieristys vähentää melutasoa ja luo hiljaisen ja miellyttävän ympäristön.

Kattojen äänieristykseen on olemassa useita tekniikoita. Yksi tapa on asentaa alakatto, jolloin luodaan ilmarako palkkien ja alakaton väliin. Elastisilla ripustimilla katto on eristetty tukirakenteesta ja ilmaäänen ja askeleiden melutasoa voidaan vähentää.

Ympäristöissä joissa vaaditaan voimakasta äänieristystä, kuten musiikkistudioissa, voidaan jousilla saavuttaa vieläkin pienempi resonanssitaajuus ja siten vieläkin parempi äänieristys.

Meillä Vibratecilla on asiantuntemusta, joka auttaa sinua kattojen ja muiden pintojen äänieristyksessä, ääniympäristön parantamiseksi.
 

Tuotteemme kattoripustukseen ja äänieristykseen:
 

VT-MCH-Ripustin - voidaan asentaa joko seinää vasten tai ripustaa kattoon. Ripustinta voidaan käyttää yhdessä Vibratecin napsautuskiinnikkeiden ja levyprofiilien kanssa kattoripustukseen tai sellaisenaan erilaisten laitteiden ripustamiseen, kuten kaiuttimet, putket tai ilmanvaihtokanavat.
https://vibratec.se/fi/product/vt-mch-ceiling-system/------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VT-MSH-Jousiripustin - voidaan asentaa joko seinää vasten tai ripustaa kattoon. VT-MSH-Jousiripustinta voidaan myös käyttää yhdessä Vibratecin napsautuskiinnikeiden ja levyprofiilien kanssa kattoripustukseen tai sellaisenaan erilaisten laitteiden ripustamiseen, kuten kaiuttimet, putket tai ilmanvaihtokanavat.

https://vibratec.se/fi/product/vt-msh-ceiling-system/------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VT-ACC- Kattoripustin - asennettavaksi suoraan olemassa olevaan kattoon, tai napsautuskiinnityksellä, joka sopii Vibratecin peltiprofiileihin. Ripustin on valmistettu alusinkistä ja toimii kuormitettuna kuin symmetrinen lehtijousi. Toisin kuin muut alakattojärjestelmämme, VT-ACC:ssä on kiinteä korkeus.
https://vibratec.se/fi/product/vt-acc/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VT-CBC- Alakattojärjestelmä elastisilla ripustimilla, pää- ja sivupalkeilla, joissa kaikki osat vain napsautetaan kiinni toisiinsa. Resonanssitaajuus
voidaan säätää käyttämällä eripaksuisia Regufoam-tyynyjä.
https://vibratec.se/fi/product/vt-cbc/


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VT-SFC- Alakattojärjestelmä, jossa ripustimet ja pääpalkit napsautetaan yhteen. Ripustimet voidaan ripustaa alas tai asentaa lähelle olemassa olevaa kattoa.
https://vibratec.se/fi/product/vt-sfc/


Voimme myös tarjota räätälöityjä jousituksia, jotka täyttävät vaaditut asennus-, säätö- tai eristysvaatimukset, varmistaaksemme parhaan ratkaisun erityistarpeiden perusteella.

https://vibratec.se/fi/tuotteet/?area=alakattojarjestelmat-fi


 

Referenssihankkeet Vibratec Akustikprodukter AB

Tukholman kuninkaallinen musiikkikorkeakoulu (KMH)

Tukholman kuninkaallinen musiikkikorkeakoulu (KMH)

Stockholm

Hiljattain rakennettu Campus Valhallavägen on mittatilaustyönä musiikkikoul...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän