Vastuullisesti teräksestä

Päivämäärä: 26.11.2019

Teräs on materiaali, jota hyödynnetään joka ikisessä talossa.

Tiesitkö, että terästä kierrätetään enemmän kuin paperia, teräksellä on pitkä käyttöikä ja teräs on täysin kierrätettävää.

Ilmastonmuutos on kuluneen vuoden aikana noussut yhdeksi maailmanlaajuisista kärkipuheenaiheista. Erilaiset tutkimukset osoittavat, että ihmiset ja yritykset haluavat tehdä ympäristötekoja ja kannustavat myös muita tekemään kestäviä päätöksiä. Asiakkaiden tuleekin vaatia kumppaniyrityksiltään toimenpiteitä yhteisen planeettamme hyväksi. Kestävä elinkaarilaatu syntyy pitkäjännitteisen ja vastuullisen työn tuloksena, joka yrityksen tulee voida luotettavasti osoittaa.

Hiilineutraali yhteiskunta on Suomen pitkän aikavälin ilmastotavoite, jonka saavuttamisessa materiaalivalinnat ovat merkittävässä osassa. Suomessa kuluttajien suurimmat vaikutukset ympäristöön aiheutuvat liikenteestä, ravinnosta ja asumisesta. Rakentamisessa tulisi suosia vähähiilisiä ja kestäviä materiaaleja, kuten terästä.

Kevytrakentaminen on ympäristöteko, sillä rakennetun ympäristön päästöt syntyvät rakennusmateriaalien valmistuksesta, rakennustyöstä, energian käytöstä, huollosta, korjauksista sekä purkamisesta ja purkujätteiden käsittelystä. Lisäksi kevytrakentaminen on rakentajalle ergonomisin vaihtoehto, joka tuo rakennukseen myös eniten muuntojoustavuutta ja asukkaalle eniten tilaa.

Sinun päätökselläsi on merkitystä yhteisen planeettamme hyvinvoinnille. Kannustetaan toisiamme ja luodaan kestävämpi tulevaisuus yhdessä.

Toivo - Tahto - Teräs

Referenssihankkeet Aulis Lundell Oy

As Oy Helsingin Suezinpuisto

As Oy Helsingin Suezinpuisto

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Helsink...

As Oy Kupittaan Peippo

As Oy Kupittaan Peippo

Uudisrakennus | Turku | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Turku. ...

As Oy Eerikinpiha

As Oy Eerikinpiha

Uudisrakennus | Kaarina | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 3 rakenn...

Rakokiven palvelutalo Nastolaan

Rakokiven palvelutalo Nastolaan

Uudisrakennus | Lahti | 10,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa palvelutalot, joka koostuu rakennuk...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän