Varaudu talveen - Betonirakentamisen talvituotteet Hauconilta

Päivämäärä: 12.1.2015

Pakkassuojamatto

Valmistettu erityisesti pakkassuojaukseen tarkoitetusta solumuovista. Sen ominaisuuksia ovat hyvä mekaaninen kestävyys, minimaalinen vesihöyryn läpäisevyys, hyvä kemiallinen kestävyys, pieni lämmönjohtavuus, umpisoluisuus, riittävä kitkakerroin sekä monipuoliset työstöominaisuudet.

Termomatto

Kevyt ja helposti kuljetettava ontelokuitutäytteinen peite. Termopeite on ontelokuitutäytteinen pehmeä peite, jonka eristävyys on erittäin korkea (U-arvo 0,85).
Pehmeä peite muotoutuu alustan epätasaisuuden mukaan muodostaen tehokkaan eristävyyden. Soveltuu myös hyvin esim. tilapäiseen routaeristämiseen.

Roudansulatusmatto
Lämmitysmatto on tarkoitettu nopeuttamaan ja helpottamaan sulatus- ja lämmitystöitä eri käyttöalueilla. Matto on erittäin kovaa kulutusta kestävää materiaalia. Se sulattaa normaalisti jopa 30 cm vuorokaudessa ja hiekkamaalla jopa 60 cm vuorokaudessa. Tehokkuuteen vaikuttaa maton toisella puolella oleva lämpöä heijastava materiaali. Maadoitetun pistokkeen ansiosta se on vaivaton asentaa.

Lumennostopeite

Työturvallisuutta edistävä laite
Peite kiinteästä PVC-pinnoitetusta polyesterikuidusta ja CE merkitty.
Koko 6x6 m
Lämpötilankesto : -30°C - +70 °C.
Testattu kantavuus 1500 kg !

Betonin lämpömittauslaite

Testo 925 Nopea ja luotettava lämpömittari betonin lämpötilan seurantaan.
1 kanavainen mittauslaite, online mittaus näytöllä.
Kätevä termolanka valuun, liittimet ulkopuolelle, mittaamisen loputtua voidaan lanka katkaista valun ulkopuolelta ja uusiokäyttää.

Katso kaikki talvituotteet Lisätietoja linkistä!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän