Uusia tiivistysratkaisuja Kiillolta

Päivämäärä: 17.9.2019

Kiillon tarjoama tiivistysratkaisujen tuoteperhe on kasvanut kahdella odotetulla uutuudella. Kiilto Airblock Coat ja Kiilto Airblock Fiber ovat Suomessa kehitettyjä nauhattomia vaihtoehtoja ilmavuotojen tiivistämiseen. Tuotteilla on myös M1-hyväksyntä.

Kiilto Airblock Coat on käyttövalmis nestemäinen tiivistysaine, joka voidaan levittää korkeapaineruiskulla tai telalla pysty-, vaaka- ja kattopinnoille. Tuote soveltuu seinä-, lattia-, ja yläpohjaliitosten sekä saumojen tiivistämiseen sisätiloissa.

Kuivuttuaan Kiilto Airblock Coat on ilmatiivis ja elastinen suojapinnoite, jonka päälle voidaan myös maalata vesiohenteisilla akrylaattimaaleilla. Kiilto Airblock Coat tarttuu erinomaisesti monen tyyppisiin alustoihin, kuten sementtipohjaisiin seinä- ja lattiatasoitteisiin, betoniin, tiiliin, puuhun ja alumiiniin. Tuote on 1-komponenttinen, vesiohenteinen ja liuotteeton. Katso tuotesivu tästä.

Kiilto Airblock Fiber on käyttövalmis pastamainen tiivistysaine, joka levitetään siveltimellä tai telalla pysty-, vaaka- ja kattopinnoille. Tuote soveltuu läpivientien, ikkuna- ja oviliitosten, lattian ja seinän rajan sekä yläpohjan välisen sauman tiivistämiseen sisätiloissa.

Kuituvahvistettu Kiilto Airblock Fiber on täyttävä ja helposti levitettävä. Kuivuttuaan tuote on ilmatiivis ja elastinen suojapinnoite, jonka päälle voidaan myös maalata vesiohenteisilla akrylaattimaaleilla. Tuote tarttuu erinomaisesti erilaisiin materiaaleihin, kuten sementtipohjaisiin seinä- ja lattiatasoitteisiin, betoniin, tiiliin, puuhun ja alumiiniin. Tuote on 1-komponenttinen, vesiohenteinen ja liuotteeton. Katso tuotesivu tästä.

Kiilto Airblock Coat ja Kiilto Airblock Fiber on suunniteltu vain ammattikäyttöön.

Referenssihankkeet Kiilto Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje