Uusi vesieriste akryylilattioille

Päivämäärä: 16.8.2022

Olemme laajentaneet Mastercryl-tuoteperhettä. Uusina tuotteina siihen ovat tulleet Mastercryl 500 ja Mastercryl 500 tixo. Molemmat tuotteet soveltuvat käytettäväksi akryylipinnoiteiden alla ja vähintään 1,2 mm kerrospaksuisena ne muodostavat vesieristeen DIN18534-1 ja 18535-1 mukaisesti. Tuotteet täyttävät myöskin vesialtistusluokat W2-I ja W3-1. Luokitusten tiloihin kuuluvat mm. keittiöt ja muut märkätilat.

Mastercryl-vesieristeiden asentaminen on vaivatonta ja nopeaa alhaisissakin lämpötiloissa, joten koko lattian asennus ei vie pitkiä aikoja. Mastercryl-vesieristeet ovat elastisia, halkeaman silloittavia ja ne luovat pysyvästi joustavan kalvon.

Mastercryl 500 tixo on tarkoitettu käytettäväksi myös seinäpinnoilla. Sen avulla voidaan tehdä ylösnostot seinille eli näin vesieristeestä saadaan ikään kuin allas pinnoitettavan tilan lattialle ja seinille.

Akryylilattia soveltuu moneen

Kun haet nopeaa asennusta ja pitkään kestävää tuotetta, on akryylilattia hyvä valinta. Akryylilattiat kestävät hyvin lämpörasitusta, kovaa kulutusta ja rasvoja kuten erilaisia kemikaalejakin.

Tyypillinen akryylilattian kerrosvahvuus on noin 4 mm. Akryylilattioita voidaan nostaa seinille, jolloin myös lattian ja seinän välinen liittymäkohta on varmasti nestetiivis. Värivaihtoehtoja on monia ja väriä voidaan säätää toiveiden mukaan erilaisilla värihiekkasekoituksilla. Akryylilattian liukkaudenesto-ominaisuuksia voidaan säätää sileästä erittäin karkeaan lopputulokseen.

Master Chemicalsin kautta saat akryylihartsit kaikkiin lattioihin.

Lue lisää Mastercryl-akryylituotteistamme täältäOta meihin yhteyttä!

Puh. 020 730 8600

[email protected]

Referenssihankkeet Master Chemicals Oy

Huhtasuon koulu- ja päiväkotikeskus

Huhtasuon koulu- ja päiväkotikeskus

Uudisrakennus | Jyväskylä | 35,00 milj €

Jyväskylän Huhtasuolla koululaiset pääsivät koulujen käynnistyessä avariin ja...

Putaanvirran koulu

Putaanvirran koulu

Laajennus | Pihtipudas | 4,00 milj. e

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa peruskoulu, paikkakunnalla Pihtipudas. ...

Asunto Oy Valkeakosken Ankkuri

Asunto Oy Valkeakosken Ankkuri

Uudisrakennus | Valkeakoski | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Valkeak...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän