Uusi upea kotihissi Cibesiltä

Päivämäärä: 31.5.2021

Uusi ja innovatiivinen kotihissi, Cibes Air®, tarjoaa ainutlaatuisen käyttökokemuksen, jossa muoto ja toiminta ohjaavat aistejasi yhdessä.

Kotihissin suunnittelu on pysynyt käytännössä muuttumattomana vuosikymmenien ajan, kunnes Cibes Lift Group on päättänyt, että on aika muutokseen. Cibes Air® kotihissi on uusi otos klassiselle hissikonseptille, ja tuotesuunnittelijat Gustav Berg ja Ida Eriksson ovat innovatiivisen muotoilun luovia mieliä.

Cibes Air -kotihississä yhdistyvät ajaton skandinaavinen muotoilu, intuitiivinen toiminta ja luonnonmateriaalit. Ne sulautuvat saumattomasti kotiisi ja elämäntyyliisi.

  • Ajattoman tyylikäs
  • Intuitiivinen toiminta
  • Innovatiivinen muotoilu

Ikuisen kodin rakentaminen on paljon muuta kuin kauniita taideteoksia ja huonekaluja. Ikuisen kodin tulisi olla kodikas ja vieraanvarainen paikka perheellesi ja ystävillesi juuri nyt, mutta varmista mukavuutesi myös tulevaisuudessa.

  • Ovien ja käytävien on oltava vähintään 900 mm leveitä
  • Asenna suihkukaappi, älä pelkkää kylpyammetta
  • Asenna kotihissi päästäksesi kaikkiin kerroksiin

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on tyylikäs LED-valaistu kaide, jossa on integroidut kerrospainikkeet, jotka tekevät käytöstä paljon luonnollisempaa.

 ”Yksi tärkeimmistä haasteistamme oli helpottaa  käyttöä ja saada hallintalaitteet intuitiivisimmiksi. Cibes Airin® uuden käyttötavan avulla vain nojaat kätesi kaiteelle ajaaksesi ja otteen irrotessa hissi pysähtyy ", Gustav Berg sanoo.

Toinen haaste oli tehdä joistakin hissin olennaisista turvallisuustoiminnoista tyylikkäämpiä ja huomaamattomampia. Tuloksena on ainutlaatuinen muotoilu, joka on luotu yksinomaan Cibes Airille®.

 ”Useimmissa muissa kotihisseissä hätäpysäytys-, ohjaus- ja hälytyspainikkeiden suunnittelu on hyvin teollista. Halusimme Cibes Airille® luoda jotain hienostuneempaa, ja tulos on sekä käyttäjäystävällinen että kaunis ”, Ida Eriksson kertoo.

 Lue lisää alla olevasta linkistä. 

Referenssihankkeet Cibes Amslift Oy

Tieteiden Talon peruskorjaus Helsinki

Tieteiden Talon peruskorjaus Helsinki

Sisp. korjaus | Helsinki | 8 milj. €

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Helsink...

As Oy Fleminginkatu 5
Mall of Tripla ja Triplan pysäköintilaitos

Mall of Tripla ja Triplan pysäköintilaitos

Uudisrakennus | Helsinki | n. 600 milj. €

Helsingin Pasilan ytimeen rakentuva 1,2 miljardin euron arvoinen Tripla-kokon...

Tripla/Pasilan asema

Tripla/Pasilan asema

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa rautatieasemat, paikkakunnalla Hels...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän