Cibes Cloud Plus - tyylikäs ja esteetön kevythissi sopii mihin tahansa

Päivämäärä: 20.9.2023

Uusi Cibes Cloud Plus on osa seuraavan sukupolven hissejämme, tyylikäs kevythissi, joka on suunniteltu täyttämään lähes kaikki lakisääteiset ja esteettiset vaatimukset, ja se tarjoaa sinulle tarvitsemasi esteettömyyden ja paljon muuta.

Tämä on täydellinen esimerkki skandinaavisesta suunnittelusta, jossa toimivuus, kauneus ja väri kulkevat käsi kädessä, jotta hissi integroituu saumattomasti mihin tahansa yksityiseen tai julkiseen rakennukseen. Tutustu kaikkiin yksityiskohtiin.

Design, joka puhuu aisteillesi

Haastamme jatkuvasti hissikokemusta venyttämällä toimivuuden ja kauneuden rajoja. Matkustamisen Cibes Cloud Plusassa tulee olla helppoa, yksinkertaista ja mukavaa. Selkeä muotoilu puhuttelee aistejasi, lepää vain kämmen painikkeella matkustaaksesi. Ohjauspaneelissa on kaksisuuntaiset painikkeet, joten voit painaa niitä ylhäältä tai edestä, mikä tekee siitä ihanteellisen kaikille matkustajille.

Esteetön asuminen uudelle tasolle

Cibes Cloud Plus kevythissi täyttää esteettömyys­vaatimukset. se on suunniteltu nostamaan minkä tahansa rakennuksen tyyliä ja kokemusta. Kun astut tähän uuteen hissimalliin, huomaat, että kaikki materiaalit ja värit ovat asian­tuntijoidemme huolella valitsemia.

Laaja valikoima kokoja

Cibes Cloud Plussassa on markkinoiden laajin lavakoko­valikoima, joten hissi sopii melkein mihin tahansa tilaan. 20 eri hissi­koon ansiosta Cibes Cloud Plus tarjoaa markkinoiden laajimman koko­valikoiman. Pienin koko mahtuu vain 1 m2:n sisälle. Tämä tekee hissistä riittävän pienen mahtumaan vaatekaappi­tilaan, mutta tarpeeksi suuren tuomaan eron jokapäiväiseen elämääsi.

Helppo päivittää ajan myötä

Älykkään ja modulaarisen rakenteen ansiosta on helpompaa kuin koskaan pidentää hissin käyttö­ikää jatkuvien päivitysten avulla.

Kauniita värivaihtoehtoja

Suunnittelijamme ovat luoneet sinulle 7 huolella valitun harmonisoivan väriyhdistelmän kokoelman. Valkoisen hieno­varaisista ja mini­malistisista sävyistä rohkeisiin ja kauniisiin väreihin, jotka tekevät hissistä rakennuksesi näyte­kappaleen. Eikö se ole mitä etsit? Luo oma ainutlaatuinen mallisi lähes 300 värillä.

Ilmava hissikuilu

Cibes Cloud Plus on saatavana täysin lasitettuna, mikä tarkoittaa, että voit nauttia täydellisestä 360˚ näkymästä rakennuksessasi ja pitää kaikki tilat avoimena ja ilmavana panoraama­hissikuilun ja ovien ansiosta.

Asennus minimaalisilla rakennustöillä

Toimitetaan valmiina elementteinä varustettuna kaikella mitä tarvitset. Ei erillistä konehuonetta, vain 50 mm:n matala kuoppa ja ylimmässä kerroksessa vain 2400 mm vapaan korkeuden tarve. Jos sinulla on ylimmässä kerroksessa vino katto tai haluat pitää huoneen mahdollisimman avoimena ja ilmavana, voit valita täyskorkean oven sijaan portin (kunhan tasoero on maksimissaaan 3000 mm). Hissi voidaan varustaa 1300 mm korkealla portilla, joka sopii minkä tahansa katon alle.

Lisää tuotteesta Cibes Cloud Plus -kevythissi

Cibes Cloud Plus -kevythissi

Suunniteltu sinulle, tehty tulevaisuutta varten.

Cibes Cloud Plus -esite

Cibes Cloud Plus -esite

Tutustu tuotteeseen tarkemmin.

Lue lisää

Yhteystiedot
Tekninen esite
Tekniset tiedot

Referenssihankkeet Cibes Amslift Oy

Tieteiden Talon peruskorjaus Helsinki

Tieteiden Talon peruskorjaus Helsinki

Sisp. korjaus | Helsinki | 8 milj. €

Tieteiden talo Helsingin Kruununhaassa, arkkitehti Elsa Arokallion 1920-luvul...

As Oy Fleminginkatu 5
Mall of Tripla ja Triplan pysäköintilaitos

Mall of Tripla ja Triplan pysäköintilaitos

Uudisrakennus | Helsinki | n. 600 milj. €

Helsingin Pasilan ytimeen rakentuva 1,2 miljardin euron arvoinen Tripla-kokon...

Tripla/Pasilan asema

Tripla/Pasilan asema

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa rautatieasemat, paikkakunnalla Hels...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje