Uusi ja innovatiivinen Dyson Airblade 9kJ

Päivämäärä: 29.11.2019

Markkinoiden hygieenisin, hiljaisin ja energiatehokkain käsienkuivain on täällä. Dyson Airblade 9kJ on ympäristöystävällisin, kustannustehokkain ja vaivattomin valinta WC-tiloihin. 

Hinta 1099 € (alv 0%) tai vaivattomalla palvelusopimuksella 59,99 € /kk (sopimusaika 24 kk). 

HYGIEENINEN 

Sertifioidun HEPA-suodattimen omaava kuivain vangitsee 99,95 % ilmassa leijuvista hiukkasista, kuten bakteereista ja viruksista, joten kädet kuivataan aina todella puhtaalla ilmalla. 

NOPEA  

Curved Blade™ -teknologia hyödyntää kahta kaarevaa aukkoa, jotka seuraavat käsien muotoja luoden ilmavirran, jonka nopeus on 624 km/h. Vesi poistuu käsistä nopeammin ja kädet kuivuvat vain 10 sekunnissa 

HILJAINEN 

Akustisesti suunnitellun käsienkuivaimen äänenvaimentimet vähentävät melua, joka syntyy ilman virratessa moottorin läpi.  

ALHAISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET 

Käyttö säästötilassa (ECO) maksaa vuodessa vain 19 €. Käyttö on jopa 99 % edullisempaa kuin paperipyyhkeiden käyttö ja jopa 86 % edullisempaa kuin lämminilmakuivaajien käyttö. 

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN 

Dyson Airblade 9kJ -kuivain kuluttaa ainoastaan 9,1 kilojoulea energiaa yhdellä kuivauskerralla, tuottaen näin jopa 85% vähemmän hiilidioksidia kertakäyttöisiin paperipyyhkeisiin ja muihin käsienkuivaimiin verrattuna. Kuivaimessa on valittavana kaksi tehoaluetta, ECO 650W tai MAX 1000W. 

5 VUODEN TAKUU 

Kaikki Dysonin käsienkuivaimet ovat valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Kestävyys ja vahvuus fyysistä väärinkäyttöä vastaan on testattu toistuvasti ja laitteella on 5 vuoden takuu. 

Kiinnostuitko? Kysy lisää [email protected] 

Tutustu tarkemmin täällä.  

AQVA Finland Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen yritys. Edustamme maailman johtavia LVIS-merkkejä. Asiakkaitamme ovat mm. useat kaupungit, kuten Helsingin kaupunki sekä useat hotelli- ja ravintolaketjut Suomessa ja Baltiassa. 
Dyson-käsienkuivainten lisäksi valikoimastamme löydät Delabien laadukkaita ja kestäviä julkisten tilojen tuotteita, RST-kalusteita sekä paljon muuta. Katso lisää www.aqva.fi 

Referenssihankkeet AQVA Finland Oy

Case Finnkino Tennispalatsi

Case Finnkino Tennispalatsi

Helsinki

18 elokuvateatteria 10:ssä kaupungissa tekee Finnkinosta isoimman kinoketjun ...

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Finnkino Itis

Finnkino Itis

Helsinki

Helsingin Itäkeskuksessa sijaitseva Finnkino Itis löytyy Kauppakeskus Itiksen...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän