Finnkino Itis

Helsingin Itäkeskuksessa sijaitseva Finnkino Itis löytyy Kauppakeskus Itiksen sydämestä. Se on Finnkinon uusin kohde ja referenssiteatteri, johon käydään tutustumassa ympäri maailmaa. Finnkino on Suomen suurin elokuvateatteriketju ja kuuluu Euroopan isoimpaan elokuvateatteriketjuun Odeon Cinemas Groupiin.

Teksti: AQVA Finland Oy


Liitetyt tuotteet: Dyson Airblade Wash+Dry

Dyson Airblade Wash+Dry

Ei roiskeita lattialle

Kun hanassa käytetään Airblade™-käsienkuivaustekniikkaa, kädet voidaan kuivata altaassa vain 14 sekunnissa. Käyttäjien ei tarvitse siirtyä erilliseen kuivauspaikkaan, joten lattialle ei tipu likavettä.

Dyson Airblade Wash+Dry

Dyson Airblade Wash+Dry -käsienkuivaimet valittiin Finnkino Itikseen jo suunnitteluvaiheessa, sillä elokuvaketjulla on hyviä kokemuksia Dysonin laitteista useista muista Finnkinon elokuvateattereista. Valinnassa painottui käsienkuivainten helppokäyttöisyys, kustannustehokkuus ja huoltovapaus.

”Näyttöjä meillä oli. Ensimmäiset Dysonin käsienkuivaimet tulivat Finnkino Tennispalatsiin 2015, eikä niitä ole tarvinnut käydä korjaamassa”, projektipäällikkö Riekkinen Finnkinosta sanoo.

Hygieeninen ja kätevä

Käsien kuivaus kestää 12 sekuntia, eikä sormilla tarvitse koskettaa mihinkään. Vesiroiskeita ei juuri synny ja allasalue on helppo pitää puhtaana. Käsiä kuivaava ilma on puhdasta. Kuivaajan sertifioidut HEPA-suodattimet siivilöivät ilmasta 99,95-prosenttisesti hiukkasia, kuten bakteereita ja viruksia.

Säästöjä ratkaisulla

Ratkaisu on säästänyt euroja, sillä siivouksen ja wc-tilojen tarkistusten tarve on vähentynyt. ”Lisäksi kun vertaa ilmakuivaimien käyttökertoja käsipaperin ja kangaspyyhkeiden kulutusmääriin, säästö on suuri”, Riekkinen toteaa.

Ekologinen vaihtoehto

Myös ekologinen jalanjälki painoi valinnassa. Dyson Airblade Wash+Dry on ekologisempi kuin perinteiset hanat paperi- tai kangaspyyhkeineen tai ilmakuivaimineen. Myös vesimäärä on automatisoitu.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Lisää tuotteita AQVA Finland Oy

Dyson Airblade dB

Dyson Airblade dB

AQVA Finland Oy on Dyson Airblade -käsienkuivainten virallinen maahantuoja, S...


Dyson Airblade V

Dyson Airblade V

The Noise Abatement Society testasi ja hyväksyi Dyson Airblade V -käsienkuiva...


Dyson Airblade Wash+Dry

Dyson Airblade Wash+Dry

Ei roiskeita lattialle Kun hanassa käytetään Airblade™-käsienkuivaustekniikk...


Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä AQVA Finland Oy

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Case Finnkino Tennispalatsi

Case Finnkino Tennispalatsi

Helsinki

18 elokuvateatteria 10:ssä kaupungissa tekee Finnkinosta isoimman kinoketjun ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje