Uudistettu Kiilto KeraPro – tehoa ja laatua märkätilarakentamiseen

Päivämäärä: 27.5.2019

Uudistetulla Kiilto KeraPro Pikavedeneristeellä teet vedeneristyksen kerralla kuntoon ­­- työvaiheesta toiseen odottamatta.

Uudistettu Kiilto KeraPro on M1-hyväksytty ja nopeasti kuivuva vedeneriste, joka voidaan levittää sekä telaamalla että ruiskuttamalla. Tuotteen ominaisuuksia on uudistuksessa parannettu entisestään kiinnittäen erityishuomiota esimerkiksi tuotteen levitysominaisuuksiin.

Kiilto KeraPro –vedeneristysjärjestelmä voidaan kiteyttää kolmeen helppoon ja nopeaan vaiheeseen, mikä mahdollistaa merkittävän ajansäästön märkätilan rakentamisessa:

  1. Pohjusta Kiilto PrimerOnella, joka sopii sekä tasoitteiden että vedeneristeiden alle.
  2. Tiivistä läpiviennit Kiilto XPU:lla nopeasti ilman läpivientivahvikkeita.
  3. Eristä uudistetulla Kiilto KeraProlla – ei kuivumista kerrosten välissä, joten levitä toinen kerros pikavedeneristettä heti perään poistumatta märkätilasta.

Kaikki Kiilto KeraPro -vedeneristysjärjestelmään kuuluvat tuotteet ovat M1-hyväksyttyjä, ja järjestelmän suunnittelumateriaalit ovat ladattavissa Kiilto Pro Design –sivustolta

Kaikki Kiillon vedeneristysjärjestelmät ovat keskenään limitettävissä. Voit vertailla tuotteiden ominaisuuksia tästä taulukosta

Kiilto KeraPro käy myös tiivistyskorjauksiin.

Referenssihankkeet Kiilto Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje