Uudet Kiillon seinätasoitteet

Päivämäärä: 30.10.2012

Uusi kevyttäytteinen oikaisutasoite

Kiilto OT Light on kevyttäytteinen oikaisutasoite sisäseinäpintojen oikaisuihin ja tasoituksiin. Kevyttäytteen ansiosta tuote on jopa 20 % riittoisampi ja helposti viimeisteltävissä. Tuote soveltuu käytettäväksi erilaisilla kiviainesalustoilla, kuten betonielementti tai muurattu rakenne. Soveltuu myös vanhan, riittävän lujan rappauksen päälle, esim. linjasaneerauskohteissa. Myös vedeneristeen ja laatoituksen alustaksi ilman erillistä pintatasoitusta. Tuotteella on erittäin hyvät ruiskutusominaisuudet.

Osittain tasoitus jopa 50 mm
Ylitasoitus 30 mm
Pinnoituskuiva 1-3 vrk
Pakkauskoko 20 kg
Uusi vähäpölyinen seinätasoite

Kiilto TM DF on nopeasti lujittuva, vähäpölyinen ja kevyttäytteinen seinän pikatäyttömassa sisätiloihin. Kevyttäytteen ansiosta jopa 20 % riittoisampi ja helposti viimeisteltävissä. Tuote soveltuu käytettäväksi erilaisilla kiviainesalustoilla, kuten betonielementti tai muurattu rakenne. Soveltuu vedeneristeen ja laatoituksen alustaksi ilman erillistä pintatasoitusta.

Osittain tasoitus jopa 70 mm
Ylitasoitus 20 mm
Pinnoituskuiva 24 h
Pakkauskoko 20 kg

Lisätietoja Kiilto Oy puh. 0207 710 100

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Referenssihankkeet Kiilto Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän