Uudet AXOR Uno -hanat

Päivämäärä: 29.9.2017

Purismia aidoimmillaan: AXOR Uno malliston uudet designhanat pesualtaisiin, suihkuun ja kylpyammeelle. Putkista inspiraation saanut mallisto tarjoaa eleetöntä muotoilua kylpyhuoneisiin. 15 eri metallivärissä, 5 eri korkeudessa ja 3 eri kahvavaihtoehdolla. Suunniteltu yhteistyössä legendaarisen Phoenix Design studion kanssa.

Formaali, yksinkertainen muotokieli

AXOR Unon muotoilu noudattaa alkuperäisen puristisen tyylisuunnan tinkimättömiä muotoiluperiaatteita: kaksi tarkasti muodostettua sylinteriä yhdistyy suorassa kulmassa toisiinsa. Hanojen juoksuputket ovat täysin suoria tai hennosti kaartuvia. Elegantin yksinkertaisen tyylin varmistavat täsmälliset ääriviivat ja kultaisen leikkauksen mittasuhteet. Yli 70 uutta tuotetta tarjoavat laajan valikoiman tuotteita 15 eri metallivärissä ja 3 eri kahvalla.

Puristinen, toiminnallinen design

Radikaali ja moderni purismi – molemmat tyylisuunnat korostavat toiminnan yksinkertaisuutta. AXOR Uno hanojen käyttötapa on pelkistetty olennaiseen. Eri kahvoja on kolme: hana voidaan avata painamalla Select-painiketta, kallistamalla Zero-kahvaa tai nostamalla ergonomisesti muotoiltua lenkkikahvaa.

“Korkealaatuisimmalla teknologialla toteutettu AXOR Uno on purismia puhtaimmillaan: selkeä, minimalistinen, hienovarainen. Mallisto ilmentää purismin kiehtovimpia muotoja, sekä muodoltaan että toiminnoltaan. Jokainen yksittäinen tuote heijastaa materiaalien arvokkuutta sekä tarkkaa ja johdonmukaista rakennetta. Kaiken taustalla vaikuttaa pyrkimyksemme täydellisyyteen niin designissa, valmistuslaadussa kuin toiminnallisuudessa”, selittää Silke Giessler, Head of AXOR Brand Marketing. 

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Hotel Fabian

Hotel Fabian

Helsinki

Tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen boutique-hotelli Hotel...

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Jyväskylä

Lammi-kivitalo Sampo on rakennettu Jyväskylän asuntomessualueelle, jossa se t...

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän