Uudet AXOR Suihkut: Muotoilun mestariteoksia kiehtovalla vesielämyksellä

Päivämäärä: 8.8.2017

Puristinen muotoilu, kiehtovat vesielämykset ja virheetön presenssi – kaikkea tätä ovat AXORin uutuussuihkut, jotka ovat syntyneet yhteistyössä maailmankuulujen muotoilijoiden kanssa. Mm. Phoenix Designin kanssa suunnitellut AXOR yläsuihkut ja AXOR Showerpipe 800 suihkukokonaisuus sekä yhteistyössä Barber & Osgerbyn muotoillut AXOR One -suihkut ovat koettavana Habitare-messujen osastolla 6c48 Helsingissä 13.–17.9.2017.

Puhdasta yksinkertaisuutta: AXOR 350 1jet yläsuihku ja Showerpipe 800

AXOR 350 1jet yläsuihku vakuuttaa perinpohjaisen puristisella muotokielellään. Sen pyöreä muoto ottaa kylpyhuonetilan haltuun majesteetillisesti. Metallisen suihkun tarkat reunat ja viimeistellyt yksityiskohdat kertovat korkealaatuisesta ammattitaidosta, jolla AXOR-tuotteet valmistetaan. Suihkun ylellisin ominaisuus on kuitenkin tapa, jolla vesi virtaa. Täysin uudenlainen PowderRain-suihkumuoto on hellä, pehmeä ja hiljainen. 35 cm leveä suihku ympäröi koko vartalon silkinpehmeään syleilyyn. PowderRainin voit kokea itse Habitare-messuilla. Mallistossa piiloasenteisia suihkuja kattoon ja seinään asennettavaksi sekä termostaatteja niiden pariksi.

Geometristä tarkkuutta: AXOR 460 & 580 yläsuihkut ja AXOR Select termostaattimoduulit

Muotokielenä kulmikkuus – kaikissa yksityiskohdissa. Nämä piiloasenteiset suihkut miellyttävät geometrisen muotoilun ystäviä. Korkealaatuisesta metallista valmistettu yläsuihku tarjoaa kiehtovia vesielämyksiä 3 eri suihkumuodollaan. Vesiputouksena virtaava vesi hieroo hartioita hellästi, vahvana virtaava, keskitetty Mono-suihku stimuloi pään akupunktiopisteitä ja laaja, pehmeä sadesuihku kietoo sisäänsä koko 58 cm leveydeltä. Yläsuihkun eri suihkut avataan ja suljetaan intuitiivisesti termostaattimoduulin suurista, mekaanisista painikkeista. Muotoilultaan eleettömään termostaattimoduuliin on integroitu kaikki tarvittavat toiminnot. Muita komponentteja suihkuun ei tarvita.

Uusi arkkityyppi suihkuun: AXOR One 2jet käsisuihku

Interaktiivisen designin mestarit Barber & Osgerby ovat suunnitelleet käsisuihkun idean täysin uusiksi yhteistyössä AXORin kanssa. Uudesta AXOR One 2jet käsisuihkusta perinteinen kahva on jätetty pois. Tähän käsisuihkuun tartutaan suoraan suorakaiteen muotoisesta suihkupäästä. Ote on luonteva ja käyttö loogista. Samalla suihku tarjoaa parempaa, poikkeuksellisen tarkkaa suihkun suuntausta. Käsisuihkussa suihkumuotoja on kaksi: vapaa vesiputous ja pehmeä, 10 cm leveä, suihku. Suihkumuotoa vaihdetaan vähäeleisesti napin painalluksella. Suihkutangossa käsisuihkun vesiputous toimii hartioita rentouttavana hyvänolon tuojana. Kylpylätunnelmaa helposti kotisuihkuun.

Laadukkaat materiaalit: Arvokkuutta ja ylellisyyttä kylpyhuoneeseen

“AXOR suihkut nostavat tilan arvoa: muotoilu, materiaalit ja tapa, jolla ne tuovat veden esille, tekevät suihkutilasta ylellisen. Yksittäiset tuotteet, kuten AXOR 350 yläsuihku uudella PowderRain-suhkulla ja AXOR termostaatit, ovat esimerkkejä siitä, mitä saadaan aikaan kun tavoitellaan täydellisyyttä niin muotoilussa, valmistuslaadussa kuin toiminnallisuudessa”, kertoo Silke Giessler, AXOR Brand Marketing -yksikön johtaja.

AXORin suihkut valmistetaan metallista, joka materiaalina tuo arvokkuutta kylpyhuoneeseen. Laadun ja ylellisyyden tuntee jo koskettamalla tuotetta. Lisää ylellisyyttä saadaan valitsemalla suihkut yksilöllisessä värissä, omaan tyyliin sopivana. AXOR-tuotteita on saatavana 15 eri standardivärissä erityisen kestävällä PVD-pinnoitteella valmistettuna kultaisesta messinkiin ja mustaan kromiin, kiiltävänä tai harjattuna. Myös muut värit mahdollisia.

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Indigo

Hotel Indigo

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Pohjoismaiden ensimmäinen Indigo-ketjun hotelli on avattu Helsingin Bulevardi...

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Hotel Fabian

Hotel Fabian

Helsinki

Tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen boutique-hotelli Hotel...

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Jyväskylä

Lammi-kivitalo Sampo on rakennettu Jyväskylän asuntomessualueelle, jossa se t...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje