Tutustu uuteen kiinteistöviemärijärjestelmään

Päivämäärä: 9.8.2021

Pipelifen uusi hiljainen kiinteistöviemäröintijärjestelmä soveltuu erityisen hyvin rakennuskohteisiin, joissa viemäröinnin äänitasovaatimukset ovat vaativammat kuin perinteisissä viemäröintikohteissa.

"Master 3 Plus -tuoteperheellä vastaamme rakennusten kasvaviin ääniteknisiin vaatimuksiin. Tuotteen valmistamisessa ja kierrättämisessä on huomioitu tuotteen aiheuttama hiilijalanjälki. Master 3 plus on valmistettu EN 1451-standardin mukaisesti ja järjestelmän äänitaso on mitattu standardin EN 14266 mukaisesti", kertoo kiinteistötekniikan tuotepäällikkö Jarno Huhta.

Master 3 Plus -kiinteistöviemärijärjestelmän tuotteilla on korkea lämmönsietokyky ja hyvä kemikaalinkesto. Tuotteiden kerrosrakenne ja jäykkyys takaa järjestelmälle poikkeuksellisen hyvän asentuvuuden ja tiiviyden. Järjestelmän sileä ja vaalea sisäkerros ehkäisee likaantumista ja helpottaa kuvaamista. Master 3 Plus -tuotteiden musta ulkoväri on tyylikäs ja huomaamaton.

"Järjestelmämme soveltuu erinomaisesti sairaaloihin ja muihin vaativiin kohteisiin, joissa vaaditaan ympäristöministeriön asetusten mukaisia äänitasovaatimuksia. Lisäksi tuoteperheen tuotteet ovat helposti kierrätettäviä", jatkaa Huhta.

"Asennusliikkeet ja asentajat ovat meille Pipelifelaisille tärkeä asiakasryhmä. Olemmekin kuunnelleet tarkkaan heidän mielipiteitä kehittäessämme Master 3 plus -järjestelmän asennusominaisuuksia. Pohjakulman keveys, osien kulmamerkinnät, asennussyvyysmerkinnät ja jopa järjestelmän värimaailma ovat asiakaspalautteen tulosta", kertoo kiinteistötekniikan myyntipäällikkö Mika Rajakangas.

Master 3 Plus toimitukset alkavat syksyllä 2021.

Tutustu kattavaan tuotevalikoimaan tästä.

Referenssihankkeet Pipelife Finland Oy

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

Hulevesien viivytyssäiliö Ritaharjussa

Hulevesien viivytyssäiliö Ritaharjussa

Oulu

Kiinteistökohtainen hulevesien viivytyssäiliö asennettiin Oulun Ritaharjun ka...

Oulun pohjoinen alikulku

Oulun pohjoinen alikulku

Ulkp. korjaus | Oulu | Ei tiedossa

Oulussa Rautatienkadun ja Kajaanintien risteyksen eli pohjoisen alikulun tulv...

Hulevesikasettien asentaminen Kivikkokankaalla

Hulevesikasettien asentaminen Kivikkokankaalla

Oulu

Elokuussa 2019 Oulun Kivikkokankaalle asennettiin Pipelifen Stormbox II -hule...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän