Mitoitusohjelmat LVI-suunnittelijoille

Päivämäärä: 8.2.2023

Pipelifen Mitoitusohjelmat.fi auttaa suunnittelussa ja tuotevalinnassa

Mitoitusohjelmat.fi -sivusto kokoaa yhteen Pipelifen ja Talokaivon suunnittelijoiden käyttöön kehittämät mitoitusohjelmat. LVI-suunnittelijoiden ei enää tarvitse pyörittää työpöydillään tuotekatalogeja, millimetripaperia ja taskulaskinta, sillä mitoitusohjelmamme laskee ja piirtää annettujen lähtöarvojen perusteella kaiken valmiiksi kohteeseen sopivilla tuotteilla. Mitoitusohjelmat täydentävät tuotteidemme asennus- ja käyttöohjeita, ja ne on suunniteltu helpottamaan asennuskohteen suunnittelutyötä ja tuotteiden valintaa.

Sivusto sisältää ohjelmat muun muassa pumppaamoiden, rasvanerotuksen ja viivytysputkistojen mitoitukseen.  Kysy meiltä lisätietoja tai apua käyttöönotossa - järjestämme myös koulutuksia, joiden avulla pääset alkuun mitoitusohjelmien käytössä.

Ota kaikki ohjelmamme käyttöösi rekisteröitymällä mitoitusohjelmat.fi sivuston käyttäjäksi ja löydä asennuskohteeseesi sopivat ratkaisut helposti ja nopeasti. Ohjelmat ovat maksuttomia rekisteröityneille käyttäjille.

Tutustu myös asiakaskokemukseen mitoitusohjelmat.fi:n käytöstä: www.pipelife.fi/tietoa-meista/pipelife-finland-oy/referenssit/palvelu-referenssit/mitoitusohjelmat-fi.html

Pumppaamon mitoitus

Pumppaamon mitoitusohjelma on helppokäyttöinen ja selainpohjainen verkkopalvelu. Mitoitusohjelma auttaa pumppujen, paineputkistojen, pumppaamosäiliöiden, sekä valvonta- ja ohjauslaitteiden valinnassa. Pumppaamon mitoitusohjelman avulla saat suosituksen kohteeseesi parhaiten sopivasta tuotteesta, tai voit määrittää haluamasi tuotteen, jos jo tiedät mitä kohteeseen tarvitset.

Rasvanerotuksen mitoitus

Rasvanerottimien valintatyökalun avulla saat arvion kohteeseen sopivasta rasvanerotusjärjestelmästä annettuihin lähtöarvoihin perusten.

Viivytysputkiston mitoitus

Viivytysputkiston valintatyökalun avulla saat ehdotuksen kohteeseen sopivasta viivytysputkistosta annettuihin lähtöarvoihin ja sijoitettavaan tilaan perustuen.

Tutustu tästä

Referenssihankkeet Pipelife Finland Oy

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

Hulevesien viivytyssäiliö Ritaharjussa

Hulevesien viivytyssäiliö Ritaharjussa

Oulu

Kiinteistökohtainen hulevesien viivytyssäiliö asennettiin Oulun Ritaharjun ka...

Oulun pohjoinen alikulku

Oulun pohjoinen alikulku

Ulkp. korjaus | Oulu | Ei tiedossa

Oulussa Rautatienkadun ja Kajaanintien risteyksen eli pohjoisen alikulun tulv...

Hulevesikasettien asentaminen Kivikkokankaalla

Hulevesikasettien asentaminen Kivikkokankaalla

Oulu

Elokuussa 2019 Oulun Kivikkokankaalle asennettiin Pipelifen Stormbox II -hule...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän