Tutustu mittatarkkoihin sisätilarakentamisen tuotteisiin

Päivämäärä: 29.9.2014

Aulis Lundell Oy esitteli FinnBuild-messuilla 1.–3.10.2014 sisärakentamisen asennusvalmiin Liune-tuoteperheen, josta rakentaja voi tilata liukuovia, alakattoja sekä väliseiniä. Mittojen mukaan valmistetut tuotteet nostavat lopputuotteen laatua ja nopeuttavat asennusaikaa. Lokakuusta alkaen tuotteita voi tilata myös verkosta.

Uuteen tuoteperheeseen kuuluvat liukuvat väliovet, kokoon hitsatut ovielementit, määrämittaiset runkoprofiilit, kipsilevyt, villat ja tarvikkeet asiakkaan tilaan valmiiksi mitoitettuna. Tuoteperheen myötä rakentaminen on helppoa ja tehokasta sekä turhat määrälaskennat karsiutuvat pois.

– Tuoteperhettä lähdettiin kehittämään, kun huomattiin tarve tämän tyyppiselle kokonaisuudelle. Halusimme tuoda jo pidempään markkinoilla toimineen Liune Doorin rinnalle mahdollisuuden kokonaisuuden rakentamiseen Liune-tuotteilla. Näin voimme tarjota asiakkaillemme kaiken yhdestä paikasta ja vielä mittatilauksena, sanoo Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundell-Pendov.

Mittatarkat tuotteet verkosta kotiovelle
Asiakas voi suunnitella oman kohteensa ja räätälöidä tuotteet omaan tarpeeseensa. Kun asiakas ilmoittaa väliseinänsä korkeuden, saa hän täydellisen seinäpaketin kotiinsa. Toimitusongelmat minimoidaan, kun tuoteperheen voi lokakuusta lähtien tilata kokonaistoimituksena myös verkosta. Tämän ansiosta Aulis Lundell pystyy markkinoiden parhaisiin toimitusaikoihin ja toimitusvarmuuteen.

– Näen, että vaativienkin ratkaisujen myynti verkossa on helpoin tapa kuluttajille ja ammattirakentajille. Asiakas voi itse suunnitella suunnittelutyökalujen avulla kohteen ja tehdä sitä kautta tilauksen. Asiakkaalta jää määrälaskenta sekä ylimääräiset ostosreissut pois, valaisee Lundell-Pendov.

Helppo asennettava rakentajalle
Liune-tuoteperhe palvelee pienrakentajia niin uudis- kuin korjausrakentamisessa.
– Liune-tuoteperhe sopii jokaiselle rakentajalle helpon asennuksensa vuoksi. Ennen kaikkea se sopii kompakteihin tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Lisäksi se sopii vaativalle sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja, jatkaa Lundell-Pendov.
Tuoteperhe tehdään laadukkaista rakennusmateriaaleista, joissa hyödynnetään kevyitä ja kestäviä teräsrankoja, ja tuodaan helpotuksia kodin sisustamiseen. Toimitukseen kuuluu lujarakenteinen hitsattu liukuovielementti, jossa ovi on integroitu seinän sisään. Ratkaisun etuja ovat parempi ääneneristävyys, helppo ja nopea asennus, hyvä asennusergonomia, mittatarkka rakenne sekä aina suora ranka.

Osallistu kisaan ja voita matka Roomaan!

Lisätietoja Liune-ratkaisuista
Leena Lundell-Pendov, Aulis Lundell Oy, toimitusjohtaja, p. 044-5223054, leena.lundell-pendov@lundell.fi

Aulis Lundell Oy
Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovaustekniikalla valmistettavien kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä profiilien, pientaloelementtien ja perustuselementtien valmistamiseen. Yhtiömme on yksityinen perheyritys ja olemme toimittaneet rakennusteollisuudelle kuumasinkitystä teräslevystä rullamuovausteknologialla valmistettuja LUNDELL-PROFILE-tuotteita jo vuodesta 1980. Liune Door -liukuovielementtien valmistamisen rakennusliikkeille ja pienrakentajille aloitimme vuonna 2007. Uusin liiketoiminta-alueemme on Luna House -pientaloelementtien valmistaminen. Yhtiön päämarkkina-alue on kotimaa. Toimimme hyvien liikenneyhteyksien varrella Lohjalla Länsi-Uudellamaalla. www.aulislundell.fi

Referenssihankkeet Aulis Lundell Oy

Palvelutalo Oulun Tervatalot Oy/Merikotka

Palvelutalo Oulun Tervatalot Oy/Merikotka

Uudisrakennus | Oulu | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa palvelutalot, paikkakunnalla Oulu. ...

Caritas Matriiti

Caritas Matriiti

Uudisrakennus | Oulu | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa palvelutalot, paikkakunnalla Oulu. ...

As Oy Kupittaan Peippo

As Oy Kupittaan Peippo

Uudisrakennus | Turku | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Turku. ...

As Oy Eerikinpiha

As Oy Eerikinpiha

Uudisrakennus | Kaarina | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 3 rakenn...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän