TUOTEUUTUUS: Actor Pendant – riippuvalaisin toimistoon

Päivämäärä: 21.8.2018

Valaistus on yksi tärkeimpiä elementtejä työpaikalla ja sen tulee vastata työtehtävän suorittamisen tarpeita. Hyvin toteutettu toimistovalaistus pitää yllä hyvää työvirettä ja myös mukautuu tarvittaessa erilaisiin työskentelytilanteisiin. Päätetyöskentelyssä tärkeää on pystyä minimoimaan näkemistä haittaavat heijastukset ja häikäisyt.

Riippuvalaisin toimistoympäristöön

Actor Pendant on toimistoympäristöihin suunniteltu riippuvalaisin, jonka ensiluokkaisille valaistusominaisuuksille saa etsiä vertaistansa. Valaisin täyttää jo yksin pienten, enintään 12 neliömetrin toimistohuoneiden tarpeet, mutta sopii myös suurempiin toimistotiloihin. Kaksoisparabolinen häikäisysuoja luo häikäisemättömän valokuvion, joka täyttää päätetyön vaatimukset (EN 12464-1). Valaisin on valoteknisiltä arvoiltaan erinomainen, josta kertoo esimerkiksi erittäin alhainen kiusahäikäisyä kuvaava URG-arvo, 14. Ylös suunnattu valo luo laajan, epäsuoran ja varjottoman valon. Valaisimesta on saatavana kolme Actor-mallia: On/Off, sensori sekä ylös ja alas suunnatun valon erillinen himmennys vetokatkaisimella.

Valaistussuunnitelmat omaan kohteeseesi

Mitä tahansa haluatkin valaista, haluamme auttaa sinua tekemään visioistasi ja ideoistasi loistavia. Voimme tarjota kaiken tuotteita ja teknisiä ratkaisuja koskevista vinkeistä ja ideoista lähtien, aina valaistuslaskelmiin ja laajaan valaistussuunnitteluun.

Referenssihankkeet Hide-a-lite, OEM Finland Oy

Höganloft logistiikkakeskus

Höganloft logistiikkakeskus

TRANÅS

OEM Automaticin logistiikkakeskus, nimeltään Höganloft, sijaitsee Ruotsin Tra...

Asian Bank Office -ravintola

Asian Bank Office -ravintola

Halmstad

Aasialaisia makuja ja pohjoismaisia valaistusratkaisuja. Maukkaita ruokia, jo...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän