Höganloft logistiikkakeskus

OEM Automaticin logistiikkakeskus, nimeltään Höganloft, sijaitsee Ruotsin Tranåsin kupeessa. OEM Automatic on yksi Euroopan johtavista teollisuuskomponenttien toimittajista. Yli 7 000 m2 varastotilat mahdollistavat laajan ja ainutlaatuisen tuotevalikoiman, joka koostuu alansa johtavien valmistajien tuotteista, ja antaa asiakkaalle mahdollisuuden hankkia kaikki tarvitsemansa komponentit yhdeltä toimittajalta.

Liitetyt tuotteet: Kattovalaisimet sisätiloihin

Kattovalaisimet sisätiloihin

Kattovalaisinten avulla luot toimivan valaistuksen

Logistiikkakeskuksen laajentuessa uudella varastorakennuksella, tarvittiin rakennukseen teollisuusvalaistus, joka takaa hyvän valaistuksen työskentelylle varastotiloissa. Hide-a-lite pääsi tarjoamaan ratkaisuksi uusien tilojen valaistukseen Indline IP23 -teollisuusvalaisimet, jotka ovat nyt asennettuina Höganloftin varastohallin korkeuksiin.

100 000h käyttöikä tekee Indline IP23 -valaisimesta ainutlaatuisen kuumasinkitystä teräslevystä valmistetun teollisuusvalaisimen, jonka tehokkuus on markkinoiden paras. Valaisimen molemmille puolille strategisesti sijoitettujen pikaliittimien ansiosta voidaan käyttää olemassa olevaa johdotusta, eikä asentajan tarvitse koskaan avata valaisinta asennusta varten. Indline IP23 -teollisuusvalaisimesta on saatavana kaksi kokoa kolmella eri valokeilavaihtoehdolla, joten se sopii monenlaisiin ympäristöihin – erityisen hyvin varastoihin, teollisuuteen ja päivittäistavarakauppoihin. Nyt Höganloftin varaston hyvin suunniteltu valaistus on toteutettu useilla valaisinkiskoihin asennetuilla Indline IP23 -teollisuusvalaisimilla, joiden huoltotarve on vähäinen useiden vuosien ajan.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Lisää tuotteita Hide-a-lite, OEM Finland Oy

LED-alasvalot sisätiloihin

LED-alasvalot sisätiloihin

Luo yleisvalaistus kiinteillä tai suunnattavilla valaisimilla.


Kohdevalot sisätiloihin

Kohdevalot sisätiloihin

Suuntaa valo kohteeseen, jota haluat korostaa.


LED-alasvalot ulkotiloihin

LED-alasvalot ulkotiloihin

Luo yleisvalaistus kiinteillä tai suunnattavilla valaisimilla.


Seinävalaisimet sisätiloihin

Seinävalaisimet sisätiloihin

Kattovalaisinten avulla luot toimivan valaistuksen


Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä Hide-a-lite, OEM Finland Oy

Asian Bank Office -ravintola

Asian Bank Office -ravintola

Halmstad

Aasialaisia makuja ja pohjoismaisia valaistusratkaisuja. Maukkaita ruokia, jo...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän