Hide-a-lite – Sähkömessujen valoisin osasto

Päivämäärä: 31.1.2020

Perinteiset Jyväskylän Sähkömessut avaavat ovensa kävijöille tänä vuonna jo 20. kerran. Kolmipäiväinen tapahtuma kerää sähköalan ammattilaiset saman katon alle Jyväskylän Paviljonkiin tutustumaan alan kiinnostavimpiin uutuuksiin. Hide-a-lite on mukana tapahtumassa ja toivomme tietysti näkevämme messuilla sinutkin!

Hide-a-liten osastolla B443 pääset näkemään monipuolisen ja runsaan kattauksen laadukkaita LED-valaistuksen uutuuksia. Hide-a-liten LED-valaisimissa yhdistyvät uusin tekniikka, muotoilu sekä toiminnallisuus. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu sopimaan pohjoismaiseen tyyliin sekä laatu- ja ilmastovaatimuksiin, ja ne soveltuvat niin kodin valaistukseen kuin julkisten tilojen valaistukseen.

Esittelemme messuosastollamme muun muassa tuotevalikoimamme viimeisimpiä vahvistuksia teollisuus-, toimisto- ja kouluvalaistukseen, valikoimamme kulmakiviä kuten alasvaloja ja LED-valonauhoja unohtamatta. Lisäksi pääset tutustumaan osastollamme nyt jo ennakkoon myös myöhemmin keväällä 2020 julkaistaviin uutuuksiimme!

Tutustu myös Uutuudet-esitteeseen
 

Joko muistimme mainita, että löydät meidät Sähkömessuilla osastolta B 443.
Tervetuloa poikkeamaan osastollamme!

Lue lisää ja rekisteröidy kävijäksi

Referenssihankkeet Hide-a-lite, OEM Finland Oy

Höganloft logistiikkakeskus

Höganloft logistiikkakeskus

TRANÅS

OEM Automaticin logistiikkakeskus, nimeltään Höganloft, sijaitsee Ruotsin Tra...

Asian Bank Office -ravintola

Asian Bank Office -ravintola

Halmstad

Aasialaisia makuja ja pohjoismaisia valaistusratkaisuja. Maukkaita ruokia, jo...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän