Valaisimet teollisuuden valaistustarpeisiin

Päivämäärä: 28.1.2020

Hide-a-liten Indline ja Liteline ovat kaksi ainutlaatuista ja tehokasta valaisinta, jotka vastaavat teollisuuden joustavuus- ja kestävyystarpeita. Jotta rakennuksesta saisi parhaan mahdollisen hyödyn, autamme mielellämme myös tekemällä valaistuslaskelman energia- ja kustannustehokkaimman ratkaisun takaamiseksi.

Indline IP23 teollisuusvalaisin

Indline IP23, on ainutlaatuinen kuumasinkitystä teräslevystä valmistettu teollisuusvalaisin, jonka tehokkuus on markkinoiden paras. Valaisimen käyttöikä on 100 000 tuntia, joten se täyttää teollisuuden vaatimukset joustavuuden ja kestävyyden suhteen. Valaisimen molemmille puolille strategisesti sijoitettujen pikaliittimien ansiosta voidaan käyttää olemassa olevaa johdotusta, eikä asentajan tarvitse koskaan avata valaisinta asennusta varten. Indline-valaisimesta on saatavana kaksi kokoa kolmella eri valokeilavaihtoehdolla, joten se sopii monenlaisiin ympäristöihin – erityisen hyvin varastoihin, teollisuuteen ja päivittäistavarakauppoihin.

Katso lisää tuotteesta  

Liteline

Liteline on IP44-valaisin, suurella valomäärällä ja erittäin hyvällä tehokkuudella. Harkittu muotoilu taittuvilla päädyillä helpottaa asennusta. Prismakupu huurrekalvolla varmistaa tasaisen valonjakauman. Saatavana on kaksi valon väriä, On/Off hätäkäytöllä tai ilman, DALI/Push käytävätoiminnolla sekä läsnäoloanturi käytävätoiminnolla tai ilman ja langaton tiedonsiirto.

Katso lisää tuotteesta  

Teollisuusvalaistus logistiikkakeskukseen

Logistiikkakeskuksen laajentuessa uudella varastorakennuksella, tarvittiin rakennukseen teollisuusvalaistus, joka takaa hyvän valaistuksen työskentelylle varastotiloissa. Hide-a-lite pääsi tarjoamaan ratkaisuksi uusien tilojen valaistukseen Indline IP23 -teollisuusvalaisimet, jotka ovat nyt asennettuina OEM Automaticin Höganloftin varastohallin korkeuksiin.

Tutustu referenssikohteeseen
 

Tiesitkö, että…

Energiakustannukset muodostavat suurimman osan kokonaiskustannuksista valaisimen käyttöiän aikana- LCC-laskelma kertoo projektin energiakustannukset. Ota yhteyttä, niin autamme laskelmien tekemisessä!

Ota yhteyttä

Referenssihankkeet Hide-a-lite, OEM Finland Oy

Höganloft logistiikkakeskus

Höganloft logistiikkakeskus

TRANÅS

OEM Automaticin logistiikkakeskus, nimeltään Höganloft, sijaitsee Ruotsin Tra...

Asian Bank Office -ravintola

Asian Bank Office -ravintola

Halmstad

Aasialaisia makuja ja pohjoismaisia valaistusratkaisuja. Maukkaita ruokia, jo...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän