Tuote-esittelyssä Sovella teräshyllyt

Päivämäärä: 11.5.2021

Kotimaisen Sovella-säilytysjärjestelmän tuotevalikoimasta löytyy hyvä valikoima erilaisia teräshyllyjä erilaisiin käyttökohteisiin ja tarpeisiin. Teräshyllyt tuovat joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä loppukäyttäjille. Verrattuna kiinteästi asennettuihin laminaatti- ja melamiinihyllyihin, käyttäjä voi itse muokata ja muunnella teräshyllyistä, ja muista Sovella-säilytysjärjestelmän vakiotuotteista koostuvaa säilytyskokonaisuuttaan mahdollisesti muuttuvien säilytystarpeiden mukaan. Tämä lisää käyttäjäystävällisyyttä ja pidentää valittujen ratkaisujen käyttöikää ja elinkaarta, vaikuttaen positiivisesti koko rakennuksen käyttöikään ja elinkaareen.

Tutustu Sovellan teräshyllyjen valikoimaan tästä

Teräshyllyt

Tasaiset teräshyllyt ovat yksi Sovella-säilytysjärjestelmän perustuotteista. Teräshyllyt ovat tasaisen ja kiiltävän maalipintansa vuoksi helppo pitää puhtaana. Yksinkertaisuudessaan ne soveltuvat moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi julkisten ja sairaaloiden varastoihin. Vain taivas on rajana tämän hyllyn käyttökohteita mietittäessä. Teräshyllyt kestävät painaviakin tavaroita ja kuormia. Teräshyllyjen kantavuus voidaan kaksinkertaistaa lisätuen avulla.

Sovella-säilytysjärjestelmän sileä teräshylly

Rei’itetty teräshylly

Rei’itetty teräshylly on ulkomuodoltaan samanlainen, kuin teräshylly, mutta rei’itys läpäisee valoa ja auttaa esimerkiksi hyllyn alapuolelta visuaalisessa tarkastelussa. Käytännössä siis hyllyn ollessa asennettuna ylös voi reikien läpi nähdä, mitä hyllyssä säilytetään. Rei'itetty hylly päästää myös lämpöä ja ilmaa lävitse ja soveltuu hyvin tekstiilien säilytykseen. Näidenkin hyllyjen kantavuus voidaan kaksinkertaistaa lisätuen avulla.

Sovella-säilytysjärjestelmän rei’itetty teräshylly

Säätöhyllyt

Säätöhyllyt on suunniteltu eritoten muiden kuin vakiomittaisten (600/900 mm) hyllyleveyksien toteuttamiseen. Säätöhyllyn toinen pää kiinnittyy hyllyn kannattimelle ja toinen pää lepää vierekkäisen vakiolevyisen hyllyn päällä. Tämä mahdollistaa leveyssuunnassa muiden kuin vakiomittaisten hyllyleveyksien käyttämisen, minkä ansioista tilan mitat voidaan hyödyntää kokonaisuudessaan. Säätöhyllyjen portaaton säätömahdollisuus leveyssuunnassa on 50 - 850 mm ja hyllyistä löytyy sekä oikeaan että vasempaan reunaan sopiva versio.

Sovella-säilytysjärjestelmän portaattomasti säädettä säätöhylly

Modulaarisen mitoituksen vuoksi teräshyllyt, lankahyllyt ja muut osat ovat helposti keskenään vaihdettavissa ja tuotteiden paikkaa on helppo muuttaa säilytystarpeiden muuttuessa. Samanlaista joustavuutta ja modulaarisuutta et saa esimerkiksi käyttämällä laminaatti- tai melamiinihyllyjä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje