Sovella-säilytysjärjestelmä tuo muuntojoustavuutta rakentamiseen

Päivämäärä: 23.11.2021

Elinkaariajattelu ja ympäristönäkökohdat valtaavat alaa rakentamisessa. Muuntojoustavuus ja rakennuksen pitkäikäisyys ovat esimerkkejä tärkeistä elinkaariominaisuuksista. Sovella-säilytysjärjestelmä on materiaaliensa, helpon muokattavuutensa ja pitkän elinkaarensa ansioista paras valinta rakennuskohteisiin, missä painotetaan ekologisuutta ja tarkastellaan koko rakennuksen elinkaarta ja siihen liittyviä kustannuksia.

Sovella-hyllyjärjestelmä on helposti muunneltavissa muuttuvien säilytystarpeiden mukaan. Modulaarisen mitoituksen vuoksi teräshyllyt, lankahyllyt ja muut osat ovat helposti keskenään vaihdettavissa ja tuotteiden paikkaa on helppo muuttaa säilytystarpeiden muuttuessa. Samanlaista joustavuutta ja modulaarisuutta et saa esimerkiksi käyttämällä laminaatti- tai melamiinihyllyjä.

Modulaariset teräshyllyt ovat oleellinen osa muuntojoustavuutta

Teräshyllyt tuovat joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä loppukäyttäjille. Verrattuna kiinteästi asennettuihin laminaatti- ja melamiinihyllyihin, käyttäjä voi itse muokata ja muunnella teräshyllyistä, lankahyllyistä ja muista Sovella-säilytysjärjestelmän vakiotuotteista koostuvaa säilytyskokonaisuuttaan mahdollisesti muuttuvien säilytystarpeiden mukaan. Tämä lisää käyttäjäystävällisyyttä ja pidentää valittujen ratkaisujen käyttöikää ja elinkaarta, vaikuttaen positiivisesti koko rakennuksen käyttöikään ja elinkaareen.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje