Sovella-säilytysjärjestelmä tuo muuntojoustavuutta rakentamiseen

Päivämäärä: 22.5.2024

Sovella on oikea valinta rakennus­kohteisiin, missä tarkastellaan koko rakennuksen elin­kaarta ja siihen liittyviä kustannuksia.

Elinkaariajattelu ja ympäristö­näkökohdat valtaavat alaa rakentamisessa. Muunto­joustavuus ja rakennuksen pitkä­ikäisyys ovat esi­merkkejä tärkeistä elinkaari­ominaisuuksista. Sovella-säilytysjärjestelmä on materiaaliensa, helpon muokattavuutensa ja pitkän elin­kaarensa ansioista paras valinta rakennus­kohteisiin, missä painotetaan ekologisuutta ja tarkastellaan koko rakennuksen elin­kaarta ja siihen liittyviä kustannuksia.

Sovella-hyllyjärjestelmä on helposti muunneltavissa muuttuvien säilytys­tarpeiden mukaan. Modulaarisen mitoituksen vuoksi teräshyllyt, lankahyllyt ja muut osat ovat helposti keskenään vaihdettavissa ja tuotteiden paikkaa on helppo muuttaa säilytys­tarpeiden muuttuessa. Saman­laista joustavuutta ja modulaarisuutta et saa esimerkiksi käyttämällä laminaatti- tai melamiinihyllyjä.

Modulaariset teräshyllyt ovat oleellinen osa muuntojoustavuutta

Teräshyllyt tuovat joustavuutta ja helppo­käyttöisyyttä loppu­käyttäjille. Verrattuna kiinteästi asennettuihin laminaatti- ja melamiini­hyllyihin, käyttäjä voi itse muokata ja muunnella teräs­hyllyistä, lankahyllyistä ja muista Sovella-säilytys­järjestelmän vakio­tuotteista koostuvaa säilytys­kokonaisuuttaan mahdollisesti muuttuvien säilytys­tarpeiden mukaan. Tämä lisää käyttäjä­ystävällisyyttä ja pidentää valittujen ratkaisujen käyttö­ikää ja elin­kaarta, vaikuttaen positiivisesti koko rakennuksen käyttö­ikään ja elinkaareen.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje