Sovella webinaari suunnittelijoille: Revit-suunnitteluohjelman käyttö Sovellan 3D-objekteilla

Päivämäärä: 29.4.2024

Tervetuloa Sovellan webinaariin, jossa aiheena on Revit-suunnittelu­ohjelman käyttö Sovellan 3D-objekteilla. Webinaarissa esittelemme Revit-ohjelman käyttöä Sovellan 3D-objekteilla.

Webinaari järjestetetään Teams-alustalla 8.5.2024 klo 10:30. Webinaari kestää 45 minuuttia ja webinaari tallennetaan.

Asiantuntijoina mukana on Sovellalta Markku Mujunen sekä Treedee Oy:n Mika Leinonen. Markku vastaa Sovella tuotteiden myynnistä ja suunnittelusta ammattipuolen asiakkaille. Mika Leinonen on arkkitehtuurin maisterioppilas ja on koulutukseltaan rakennusarkkitehti sekä rakennusinsinööri. Mikalla on vuosien osaaminen 3D-visualisoinnista ja Revit-ohjelman käytöstä. Webinaari on tarkoitettu kaikille suunnittelua työksi tekeville ja on ilmainen.

HUOM! Kaikkien webinaariin ilmoittautuneiden kesken arvomme 500 euron arvoisen Sovella-tuotepalkinnon. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti 14.5.2024.

Sovella on kotimainen kodin säilytysjärjestelmien valmistaja. Olemme olleet osa suomalaisten kotien arkea jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Tuotteillamme toteutat kodin eri säilytystilat, kuten eteiset, vaatehuoneet, varastot, autotallit ja harrastetilat.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje