Toimiva turvavaijerijärjestelmä katolle

Päivämäärä: 5.7.2022

Pito Greenline -turvavaijerijärjestelmä, Pito-kattopollarit ja Pito-kulkusillat

Kun yhdistetään moderni turvavaijerijärjestelmä ja markkinoiden jämerin kulkusiltaratkaisu saadaan katolle olosuhteet, joissa ammattilaiset voivat tehdä turvallisesti töitä – joka säällä ja kelillä.

Pito Greenline -turvavaijerijärjestelmä on ratkaisu putoamissuojaukseen. Järjestelmää käyttäen katolla kulkeminen on helppoa ja turvallista koko vaijerin pituudella eikä vaijerista tarvitse irrottaa pollarien kohdalla. Turvavaijerijärjestelmä asennetaan Pito-kattopollareiden välille, jolloin saavutetaan koko katon kattava suoja putoamista vastaan. Järjestelmä sopii myös jälkiasennuksena kohteisiin, joissa on ennestään Pito-kattopollarit.

Turvavaijerijärjestelmä on myös osa Pito-kulkusiltoja. Turvavälineiden käyttö on tehty erittäin helpoksi, sillä vaakavaijeriin liitettävää putoamissuojainta voidaan käyttää koko kulkusillan pituudelta. Turvavaijeriin on nopea kiinnittyä ja kulkunopeus suojaimen kanssa vastaa normaalia kävelyvauhtia, mikä tekee työskentelystä sujuvaa kaikissa olosuhteissa.

 

Pito Greenline -turvavaijerijärjestelmälle on myönnetty Patentti- ja Rekisterihallituksen hyödyllisyysmalli (nro 10218). Järjestelmä on CE-merkitty ja testattu EN-795 ja CEN 16415 mukaisesti. Pito Greenline -turvavaijerijärjestelmä on suunniteltu neljälle samanaikaiselle käyttäjälle.

Autamme mielellämme toimivan ja turvallisen kohteen suunnittelussa.

Kysy meiltä!

Puhelin 020 741 2770

Sähköposti [email protected]

Tutustu tuotteisiin myös verkkosivuillamme osoitteessa www.peltitarvike.fi.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän