Teräsranka Gypsteel 10 vuotta!

Päivämäärä: 1.3.2019

Aulis Lundell Oy:llä tuotteet ovat kaiken sydän. Teräsprofiilien tekniset ja rakenteelliset suunnitteluominaisuudet sekä meidän ylivertainen osaamisemme kylmämuovatussa massatuotantoteknologiassa ovat johtaneet laajaan valikoimaan innovatiivisia tuotteita.

Aulis Lundell Oy:n ja Gyproc Saint-Gobainin yhteistyön näkyvin tulos syntyi 2009, joten nyt on aihetta juhlaan. Gypsteel®-teräsrankajärjestelmät valmistetaan englantilaisen Hadley Groupin patentoimalla UltraSTEEL® -tekniikalla, tällöin rangan sinkityn teräsohutlevyn tehollista paksuutta kasvatetaan ja lujitetaan. Näin teräksen ominaisuuksista saadaan kaikki hyöty irti jo asennusvaiheessa ja valmiissa rakenteessa.

– Meillä on Gyprocin kanssa tehdyn yhteistyön tuloksena käsissämme todellinen innovaatio: Gypsteel® -ranka, joka tekee kevytrakentamisesta entistä kevyempää, nopeampaa ja taloudellisempaa, Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundell sanoo.

Gypsteelin edut työergonomiassa ovat kiistattomat, selviää Työterveyslaitoksen tutkimuksesta. Gypsteel-ranka oli parempi voimantarpeen, rasittavuuden, työasennon ja käyttömukavuuden suhteen kuin perinteinen ranka.

Onko Gypsteel sinulle tuttu? Vastaa kyselyyn ja voita Jopo! 

Referenssihankkeet Aulis Lundell Oy

Tampereen seudun jäteveden keskuspuhdistamo
Tehtaankatu, kerrostalo
MySense by Flamingo Spa
Asunto Oy Helsingin Yrjönkatu 2

Asunto Oy Helsingin Yrjönkatu 2

Helsinki

Vuonna 1889 rakennettu, Selim A. Lindqvistin ja Elia Heikelin suunnittelema r...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje