Syvennyskehikko ja tuulikaappimaton tilaaminen yhdessä säästää aikaa ja kustannuksia

Päivämäärä: 3.3.2021

Rakenteilla sisäänkäynti tai eteistila? Tuulikaappimaton ja syvennyskehikon tilaaminen samalla kertaa jo heti rakennusvaiheen alussa tekee sekä ostoprosessista että asennuksesta suoraviivaisen.

Valmiin paketin ostamisella hoituu kaksi asiaa yhdellä kertaa. Aikaa ja resursseja ei tarvitse käyttää kehikon mittaamiseen tuulikaappimattoa varten, kun kehikko ja matto tilataan samassa paketissa. Tällöin myös vältytään hitsaustyöltä kehystä asennettaessa. Sisäänkäynnin tai eteistilan matot ovat pieni osa koko rakennusvaihetta, mutta luovutuksessa myös ne tulee olla asennettuina. Rakennusvaiheen alussa tilattu tuulikaappimatto ja syvennyskehikko ovat oikeaan aikaan paikoillaan. Matto voidaan myös jälki toimittaa, jolloin kehys saadaan lattian valun yhteydessä kiinni ja matto toimitetaan vasta juuri ennen rakennuksen valmistumista työmaalle.  

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lattiaan upotettava syvennyskehys on helppo koota ja asentaa. Kulmakappale liitetään pitkiin L-teräksiin ja kehys voidaan ankkuroida valuun kulmista. Tilauksen yhteydessä ilmoita valmiin syvennyksen sisämitta ja valitse syvennykseen asennettava matto.

 

Power Laajalahti - Alumiinirunkoisella matolla siisti lopputulos

Power Laajalahden myymälän sisäänkäynnin alumiinirunkoiset matot ovat sijoitettu T-muotoiseen syvennykseen. Maton rakenne edellyttää pienet toleranssit asennuksen yhteydessä, jotta lopputulos on siisti ja esteettinen.

 

 

 

 Seinäjoen Keskussairaala - Esteettömyys etusijalla

Seinäjoen Keskussaitaalan sisäänkäynnistä saatiin esteetön, kun upotetun maton pinta on sitä ympäröivän lattian kanssa samalla tasolla.

 

 

 

Referenssihankkeet Cleor Oy

Ammattiopisto Liven uusi koulurakennus

Ammattiopisto Liven uusi koulurakennus

Uudisrakennus | Espoo | n. 30 milj. €

Ammattiopisto Live, entinen Keskuspuiston ammattiopisto, on pääkaupunkiseudun...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän