Hani-Tuote Oy siirtyy Seinäjokelaisen Cleor Oy:n omistukseen

Päivämäärä: 13.12.2022

Sisärakentamisen viimeistelyprojekteja toteuttava Cleor Oy on 7.12.2022 julkaistulla yrityskaupalla ostanut Tamperelaisen Hani-Tuote Oy:n koko osakekannan. Hani-Tuote Oy:n osto vahvistaa Cleor Oy:n tuotevalikoimaa ja mahdollistaa entistä kattavamman ja kilpailukykyisemmän palvelun uudisrakentamisen projekteissa pienvarusteiden toimituksille.

Cleor Oy on vuonna 2018 perustettu yksityisomisteinen yhtiö, jonka toimialaan kuuluvat sisäänkäyntien mattotuotteet sekä sisärakentamisen viimeistelyprojektit. Cleorin tavoitteena on helpottaa rakennusprojektien viimeistelyä tarjoamalla varustetuotteet asennettuna uudisrakentamisen kohteisiin. Cleor Oy:n on tähän saakka vahvistanut asemaansa toimialalla orgaanisella kasvulla ja toteuttanut projekteja ympäri Suomea ja ennen kaikkea pääkaupunkiseudulla.

Hani-Tuote Oy on 1986 perustettu perheyhtiö, joka on arkkitehtien keskuudessa tunnettu omista laadukkaista saniteettitiloihin ja liikuntaesteisten tarpeisiin suunnatuista tuotteistaan. Valtaosa tuotteista valmistetaan kotimaassa, jonka ansiosta korkea laatu ja toimitusvarmuus ovat olleet yrityksen pitkäaikaisen menestyksen kulmakiviä.

”Erinomainen asiakaspalvelu on aina ollut meille sydämenasia. Tahdoimme löytää vanhempiemme perustamalle yritykselle sellaisen jatkajan, jonka käsissä yritys pääsee kehittymään kohti asiakkaiden muuttuvia tarpeita, kuten avaimet käteen -palvelua, jossa tuotteet myydään ja toimitetaan asiakkaalle rakennusprojektin etenemisen mukaisesti asennettuna. Tätä asiakkaat ovat meiltäkin toivoneet.” sanovat Hani-Tuote Oy:n myyvät yrittäjäsisarukset Mira Mäkinen ja Katja Aalto.

"Asiakaslähtöisyys on Cleor Oy:n toiminnan ytimessä, ja sen vuoksi kehitämme palveluitamme vastaamaan suunnittelijoiden sekä rakennusliikkeiden tarpeita. Pääurakoitsijat ovat jo tottuneet ostamaan meiltä varustetuotteiden asennusta ja toteutunut yrityskauppa vahvistaa Cleor Oy:n kykyä palvella rakennusliikkeitä entistä laajemmin ja kilpailukykyisemmin. Nyt myös laadukkailla varustetuotteilla." sanoo toimitusjohtaja Pasi Huumarsalo Cleor Oy:stä.

Hani-Tuote Oy jatkaa kaupan jälkeen itsenäisenä yhtiönä ja aikaisemmilla työntekijöillä. Cleor Oy palkkaa yrityskaupan yhteydessä kaksi uutta henkilöä myynti ja tuotekehitystehtäviin. Tampereella sijaitsevat toimitilat siirtyvät kaupan mukana ja mahdollistavat Cleor Oy:lle logististen palvelujen kehittämisen osana tuote- ja asennuspalveluja.

Referenssihankkeet Cleor Oy

Kainuun keskussairaala

Kainuun keskussairaala

Uudisrakennus | Kajaani | 133,7 milj. €

Kai­nuun kes­kus­sai­raa­lan toi­min­not ja ti­lat uu­dis­tu­vat vuo­teen 2...

VALO Hotel & Work Helsinki

VALO Hotel & Work Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | 60 milj. €

Valo Hotel/Work on täysin uudenlainen palvelu- ja tilakonsepti, joka palvel...

Ammattiopisto Liven uusi koulurakennus

Ammattiopisto Liven uusi koulurakennus

Uudisrakennus | Espoo | n. 30 milj. €

Ammattiopisto Live, entinen Keskuspuiston ammattiopisto, on pääkaupunkiseudun...

Eskoon tuki- ja osaamiskeskus

Eskoon tuki- ja osaamiskeskus

Uudisrakennus | Seinäjoki | Ei tiedossa

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo tunnetaan maakunnassa ja valtakunnallisesti yk...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje