Rakentamisen kaikki varusteet nyt verkosta – voit tilata myös kirjautumatta!

Päivämäärä: 26.4.2023

Juuri avatun verkkokauppamme avulla haluamme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin ja parantaa palveluamme sisä­rakentamisen viimeistelyssä. Voit tilata kaikki tarvitsemasi varuste­tuotteet nyt helposti verkkokaupastamme!

Verkkokaupastamme löydät monipuolisen ja laajan kattauksen varustetuotteita, joilla viimeistelet rakennuskohteesi. Kiinteiden ja korkeus­säädettävien altaiden lisäksi valikoimaamme kuuluvat erimerkiksi erilaiset annostelijat, peilit, kaapit, korit ja hyllyt sekä monipuoliset ripustamisen ratkaisut kylpyhuoneisiin sekä julkisiin tiloihin.

Mattotuotteista löydät laajan valikoiman tuulikaappi- ja parvekemattoja, kumimattoja, kirkkojen käytäville soveltuvia kookosmattoja sekä logomattoja. Tilaaminen onnistuu mittoihin valmistetulle matolle ja mattotuotteet on saatavilla myös asennettuna.

Verkkokaupastamme löydät myös WC-tiloihin sopivat roska-astiat sekä erilaiset saniteettivarusteet. Kiinteät ja korkeus­säädettävät suihkuistuimet lisävarusteineen sekä erilaiset tukikahvat puolestaan varmistavat, että kohteesi palvelee kaikkia käyttäjiään.

Jos tarvitset lisätietoja tuotteista, myynnin varusteasiantuntijamme auttavat mielellään. Muista kysyä tarvittaessa myös asennuspalvelua!

Varusteet litteroilla merkittynä – helppoa!

Perinteisen varustetoimituksen lisäksi tarjoamme myös työmaata helpottavaa varustetoimitusta, jossa kohteeseen asennettavat varusteet merkitään huone­tiloittain. Toteuttamamme tarroituksen avulla varusteet on helppo toimittaa oikeaan tilaan asennusta varten.

Rakennamme sisävaiheen tuotteista suunnitelmien pohjalta luettelon, johon listataan varusteiden määrät huone­tiloittain. Tuotteisiin lisättävistä tarroista selviää lopullinen sijoituskohde eli vaikkapa huone, johon tuote asennetaan. Palveluun sisältyy sisävaiheen varusteiden toimitus.

Ennalta tarkastetut varustemäärät pienentävät hävikkiä ja vähentävät liikaoston riskiä. Myös tuotteiden jaottelu ja jakelu nopeutuvat, kun jokaiseen tuotteeseen on merkitty oikea sijoituspaikka.

Lähetä tarjouspyyntö!

Tutustu tuotteisiimme www.cleor.fi/kauppa

Tutustumistarjouksena voit käyttää ostoskorissa alennuskoodia RAKENNUSFAKTA, joka oikeuttaa -10 % alennukseen verkkokaupan kaikista tuotteista. Tarjous on voimassa 31.5.2023 saakka.

Referenssihankkeet Cleor Oy

Kainuun keskussairaala

Kainuun keskussairaala

Uudisrakennus | Kajaani | 133,7 milj. €

Kai­nuun kes­kus­sai­raa­lan toi­min­not ja ti­lat uu­dis­tu­vat vuo­teen 2...

VALO Hotel & Work Helsinki

VALO Hotel & Work Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | 60 milj. €

Valo Hotel/Work on täysin uudenlainen palvelu- ja tilakonsepti, joka palvel...

Ammattiopisto Liven uusi koulurakennus

Ammattiopisto Liven uusi koulurakennus

Uudisrakennus | Espoo | n. 30 milj. €

Ammattiopisto Live, entinen Keskuspuiston ammattiopisto, on pääkaupunkiseudun...

Eskoon tuki- ja osaamiskeskus

Eskoon tuki- ja osaamiskeskus

Uudisrakennus | Seinäjoki | Ei tiedossa

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo tunnetaan maakunnassa ja valtakunnallisesti yk...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje