Suunnittelun vapaus ja tehokas asennus nyt samassa paketissa

Päivämäärä: 2.10.2020

REDAir eristejärjestelmien perhe julkisivuille lanseerattiin Suomessa 01.10.2020.

ROCKWOOL lanseeraa REDAir eristejärjestelmien perheen tuulettuville julkisivuille nyt myös Suomessa. REDAir on muissa Pohjoismaissa jo suuren suosion saavuttanut, täydellinen eristejärjestelmien perhe kaikenlaisiin seinärakenteisiin. Järjestelmät sopivat sekä korjaus- että uudisrakentamiseen ja toimivat kerrostaloissa yhtä hyvin kuin pientaloissa. Joskus tarvitaan epäorgaanista ratkaisua, toisinaan taas massiivipuurakennetta. REDAir järjestelmät mukautuvat projektiin kuin projektiin seinärakenteesta ja valitusta julkisivumateriaalista riippumatta. Järjestelmäperhe tarjoaakin rakennuttajille, suunnittelijoille, arkkitehdeille, urakoitsijoille ja rakennusten käyttäjille useita selkeitä etuja.

REDAir FLEX- ja REDAir MULTI ‑järjestelmissä käytettävät REDAir BATTS ‑eristyslevyt on valmistettu palamattomasta kivivillasta, joten tulipalon sattuessa palo ei pääse leviämään eristeessä. Kivivilla toimii sen takana olevien rakenteiden ja kantavien osien passiivisena palosuojauksena.

Järjestelmä soveltuu myös ratkaisuihin, joissa julkisivussa käytetään useita eri materiaaleja. REDAir tarjoaa vapauden luovuudelle ilman, että muotoilusta tai tehokkuudesta joudutaan tinkimään. Enää eristevalinta ei aseta rajoittavia vaatimuksia suunnittelulle.

Kun sekä ulkoseinien että ikkunoiden ja ovien ympärillä olevat kylmäsillat pyritään minimoimaan, on energiatehokkaan ratkaisun saavuttaminen helpompaa. REDAir-järjestelmät ovatkin suosittuja passiivi-, matalaenergia- ja plusenergiataloissa sekä energiasaneerauksissa. REDAir on todettu toimivaksi käytännössä ja muun muassa Norjassa sijaitsevan maailman korkeimman puutalon eristys on toteutettu REDAir-järjestelmäperheen tuotteilla.

REDAir-järjestelmällä energiasaneerauksen voi toteuttaa helposti ja kustannustehokkaasti. Järjestelmän ansiosta rakennuksen muutosten arkkitehtoninen ilme voidaan suunnitella täysin vapaasti. Lisäksi REDAir MULTI ‑järjestelmällä voidaan oikaista vanhan julkisivun vinouksia ja vikoja.

Tutustu järjestelmiin ja Pohjoismaissa toteutettuihin REDAir-projekteihin osoitteessa www.rockwool.fi

 

Referenssihankkeet Rockwool Finland Oy

Järvenpään Nuotti

Järvenpään Nuotti

Uudisrakennus | Järvenpää | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, joka koostuu rakennuks...

Riistaveden yhtenäiskoulu

Riistaveden yhtenäiskoulu

Uudisrakennus | Kuopio | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa peruskoulu, paikkakunnalla Kuopio. ...

Oulun pääpoliisiasema

Oulun pääpoliisiasema

Uudisrakennus | Oulu | 65 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa virastotalot, paikkakunnalla Oulu. ...

Helsingin Inarintie 16

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje