• Sujuvoita elämääsi Oraksen keittiöhanoilla
  • Sujuvoita elämääsi Oraksen keittiöhanoilla

Sujuvoita elämääsi Oraksen keittiöhanoilla

KEITTIÖ ON yhä enemmän kodin keskipiste, jossa vietetään paljon aikaa.

KEITTIÖ ON yhä enemmän kodin keskipiste ja osa oleskelutilaa, jossa vietetään paljon aikaa. Keittiössä kokoonnutaan perheen ja ystävien kanssa arkeen ja juhlaan, ja rakkaudella valmistettu ruoka lämmittää vatsan ja mielen. Kaunis ja toimiva keittiö tekee jokapäiväisistä askareista parempaa. Sujuvoita elämääsi Oraksen helppokäyttöisillä ja vettä säästävillä keittiöhanoilla. Oras-keittiöhanoissa yhdistyvät mukavuus, ympäristöystävällisyys ja tyylikäs muotoilu.

Oras Optima

Oras Optima tuo keittiöön ammattilaistason ominaisuudet tyylikkäässä paketissa. Tuttu ja luotettava hydridikeittiöhana on saanut rinnalleen mallit, joissa uusina ominaisuuksina joustava juoksuputki ja kaksi eri suihkutoimintoa.

Oras Signa

Oras Signan innovatiivinen 360 asteen muotoilu näyttää hanasta aina uuden, kauniin puolen. Hanasta on saatavilla sekä perinteinen vipumalli että hybridimalli. Hybridimallissa kosketusvapaa toiminto aktivoidaan viemällä käsi hanan viereen. Hana sulkeutuu automaattisesti kuuden sekunnin kuluttua.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...