Sovella-hyllyjärjestelmän GDL-objektikirjasto

Päivämäärä: 8.11.2019

Sovella on julkaissut ArchiCAD-rakennussuunnitteluohjelmistolle uuden kolmiulotteisia suunnitteluobjekteja sisältävän GDL-objektikirjaston. 3D-objektit helpottavat arkkitehtien ja suunnittelijoiden työtä ja samalla ne säästävät huomattavasti aikaa tuotetietojen ollessa valmiiksi 3D-objektissa mukana, jolloin aikaa ei tarvitse käyttää oikean tiedon hakemiseen, etsimiseen tai listaamiseen.

Sovella GDL-objektikirjasto ArchiCAD-suunnitteluohjelmistolle

Sovellan GDL-kirjasto on mallinnettu ArchiCAD käyttäjille tutunomaisella tavalla. Kirjastoa voi käyttää ArchiCAD 22 ja sitä uudemmissa ohjelmaversioissa sekä Windows- että Macintosh laiteympäristöissä. Kirjasto otetaan käyttöön valitsemalla kirjastohakemisto käytettyihin kirjastoihin valikon komennolla: Arkisto–Kirjastot ja objektit–Kirjastojen hallinta.

Sovellan uusi GDL-kirjasto on tehty yhteistyössä Suomen johtavan rakentamisen tietomallinnuksen asiantuntijayritys M.A.D.in kanssa. Heillä on 30 vuoden kokemus ArchiCAD-ohjelmistosta, tietomallintamisesta ja visualisoinnista.

Lataa Sovellan GDL-objektikirjasto käyttöösi web-sivuiltamme

Lisää tuotteesta Vaatetangot ja vaateripustus

Vaatetangot ja vaateripustus

Sovella-säilytysjärjestelmästä löytyy monipuolinen valikoima tuotteita vaatesäilytykseen: naulakot, housunkannattimet ja useita eri malleja vaatetankoja erilaisiin tarpeisiin. Vaatetangoista löytyy niin kiinteitä kuin haluttuun mittaan lyhennettäviä vaihtoehtoja. Etsitpä siis esimerkiksi 40, 60, 100 tai vaikka 160 cm levyistä vaatetankoa, löytyy Sovellan-tuotteista tähän ratkaisu. Naulakkoja on saatavilla myös useampaa eri mallia, joista voit valita juuri sinun säilytystilaasi parhaiten sopivan mallin.

Vaatetangot ja vaateripustus
Sovella suunnitteluohjelma – 3D Planner

Sovella suunnitteluohjelma – 3D Planner

Suunnittele säilytystila 3D-planner -ohjelmalla

Lue lisää

Yhteystiedot
Sovella RT-kortti

Sovella RT-kortti

Tutustu tarkemmin!

Lue lisää

Sovella GDL -objektikirjasto

Sovella GDL -objektikirjasto

Lataa 3D-mallit käyttöösi täältä

Lue lisää

Sovellan BIM-objekti

Sovellan BIM-objekti

Lataa BIM-objektit.

Lue lisää

Sovellan 3D-objekti

Sovellan 3D-objekti

Lataa Sovellan 3D-objektit.

Lue lisää

Sovella-säilytysjärjestelmän videot

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje