Schücon uusi elementtijulkisivu AF UDC 80

Päivämäärä: 19.11.2019

Esteettisyyttä ja teknisiä innovaatioita samassa paketissa – suuripintaiset, kokolasiset julkisivut voidaan toteuttaa Schücon uudella elementtijulkisivulla AF UDC (Unitized Dynamic Construction) 80. Tällä elementtijulkisivulla voidaan rikkoa perinteisen julkisivun vaatimuksia ja muotoilla vapaasti geometrisesti vinoja kuvioita. Vapaus valita lasin ja umpiosan välillä luo entistä enemmän mahdollisuuksia ja eri toimintojen integrointi lisää mukavuutta. Läpinäkymättömiin osiin voi valita erilaisia materiaaleja ja Structural Glazing mahdollistaa kokolasisen pintalistattoman julkisivun. AF UDC 80 julkisivuun voi yhdistää myös ulosavautuvia ikkunoita.

Energiatehokkuus on tässäkin Schücon tuotteessa huippuluokkaa. Elementtijulkisivun mahdollisimman korkea esivalmistus varmistaa tuotteiden asennettavuuden säässä kuin säässä sekä helpottaa minimoimaan kustannuksia. Tämän vuoksi myös tuotannon ja asennuksen tehokkuus ovat erinomaisia. AF UDC:n elementit ovat täysin valmiita seinänpaloja, jotka voidaan nostaa suoraan paikoilleen ja liittää toisiinsa.

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja:

Niko Krasi puh. 0400 262 144, e-mail: [email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän