Schücon ulkopalo-oville Abloy-lukitus

Päivämäärä: 12.3.2021

Schücon CE-merkittäviä ulkopalo-ovien hyväksyntäaineistoa on nyt täydennetty kotimaisella Abloy-lukituksella. Testattu sisältö on näin aiempaakin kattavampi ja pitää sisällään palo-ominaisuuksien lisäksi esimerkiksi savunsulku- ja käyttökestävyysominaisuuksia. Schüco ADS 80 FR 30 ja ADS 80 FR 60 soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin ja niillä saavutetaan paloluokat EI230ja EI260. Ulkopalo-ovien CE-merkintä (EN 16034) on pakollinen EN 14351-1 mukaisille sisäänkäyntioville, jotka ovat paloluokiteltuja.

Schüco ADS 80 FR 30 ja 60 ovat alumiinisia palonsuojajärjestelmiä, joilla voidaan valmistaa ovi- ja pielirakenteita. Sarja perustuu 5-kammioisiin lämpökatkaistuihin alumiiniprofiileihin ja rakennesyvyys on 80 mm. Kun rakenteeseen yhdistetään valinnaisia varustekomponentteja, voidaan toteuttaa mittatilaustyönä tehtyjä monitoimiovia, jotka täyttävät tiukimmatkin rakennusten turvallisuuteen ja automaatioon liittyvät vaatimukset. Tällä sarjalla on palo- ja savusuojauksen lisäksi muitakin moniin käyttökohteisiin sopivia ominaisuuksia. Niitä ovat esimerkiksi murtosuoja luokkaan RC 3 asti, äänieristys (42 dB) sekä paniikkiovitoiminnot.

Järjestelmässä voidaan käyttää piilotettuja sulkijoita tai saranoita. Huoneen korkuinen, kiinteä lasitus voidaan toteuttaa myös erikoisratkaisuna ilman pystyprofiilia pelkällä silikonisaumalla.

Kuvat: Schüco International KG 

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja:

Niko Krasi
puh. 02 01 441 672
e-mail: [email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje