Schücon murtosuojaovilla, -ikkunoilla ja –julkisivuilla testattua turvaa

Päivämäärä: 2.11.2015

Murtosuoja

Murtosuojaluokitellun tuotteen tehtävä on estää tai hidastaa tunkeutujan sisäänpääsyä.

Schücon ja Jansenin alumiini- ja teräsrakenteiset tuotteet tarjoavat korkeatasoista turvallisuutta. Sen mahdollistavat järjestelmien komponenttien ja ratkaisujen tarkka suunnittelu, oikeat materiaalit sekä laadukkaat ja tätä varten suunnitellut helat. Käyttämällä tuotteiden murtosuojausta parantavia Schüco- ja Jansen-lisävarusteita yhdessä asianmukaisen murtosuojalasin kanssa pystytään varmistamaan henkilökohtainen ja tilankäytöllinen turvallisuus murtautumista vastaan.

Rakenneosan antaman murtosuojan tunnistaa ns. RC-luokasta, joka myönnetään EN 1627 mukaisesti. Murtosuojatuotteita on saatavilla murtoluokasta RC 1 aina RC 4:än saakka. Schüco- ja Jansen-valmistajat neuvovat mielellään sopivan turvapaketin valinnassa varmasti toimivista ja testatuista rakenteista.

Murtosuojatuotteet Suomessa

Useat Schüco- ja Jansen-tuotteet on hyväksytty Finanssialan Keskusliiton rakenteellisen murtosuojauksen tuotteiden luetteloon. Luettelon tuotteet täyttävät testatusti jonkin murtosuojaluokan sekä Finanssialan Keskusliiton asettamat, vahingontorjuntaan ja turvallisuuteen liittyvät vaatimukset. Schüco- ja Jansen-tuotteista luetteloon on hyväksytty yleisimmät ovet ja julkisivut, joilla voidaan saavuttaa EN 1627 mukaiset murtosuojauksen vaativimmatkin luokat. Kyseiseen luetteloon voi tutustua Finanssialan Keskusliiton internetsivuilla.

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja:
Niko Krasi puh. 0400 262 144, e-mail: [email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän