Schücon murtosuojaovilla, -ikkunoilla ja –julkisivuilla testattua turvaa

Päivämäärä: 2.11.2015

Murtosuoja

Murtosuojaluokitellun tuotteen tehtävä on estää tai hidastaa tunkeutujan sisäänpääsyä.

Schücon ja Jansenin alumiini- ja teräsrakenteiset tuotteet tarjoavat korkeatasoista turvallisuutta. Sen mahdollistavat järjestelmien komponenttien ja ratkaisujen tarkka suunnittelu, oikeat materiaalit sekä laadukkaat ja tätä varten suunnitellut helat. Käyttämällä tuotteiden murtosuojausta parantavia Schüco- ja Jansen-lisävarusteita yhdessä asianmukaisen murtosuojalasin kanssa pystytään varmistamaan henkilökohtainen ja tilankäytöllinen turvallisuus murtautumista vastaan.

Rakenneosan antaman murtosuojan tunnistaa ns. RC-luokasta, joka myönnetään EN 1627 mukaisesti. Murtosuojatuotteita on saatavilla murtoluokasta RC 1 aina RC 4:än saakka. Schüco- ja Jansen-valmistajat neuvovat mielellään sopivan turvapaketin valinnassa varmasti toimivista ja testatuista rakenteista.

Murtosuojatuotteet Suomessa

Useat Schüco- ja Jansen-tuotteet on hyväksytty Finanssialan Keskusliiton rakenteellisen murtosuojauksen tuotteiden luetteloon. Luettelon tuotteet täyttävät testatusti jonkin murtosuojaluokan sekä Finanssialan Keskusliiton asettamat, vahingontorjuntaan ja turvallisuuteen liittyvät vaatimukset. Schüco- ja Jansen-tuotteista luetteloon on hyväksytty yleisimmät ovet ja julkisivut, joilla voidaan saavuttaa EN 1627 mukaiset murtosuojauksen vaativimmatkin luokat. Kyseiseen luetteloon voi tutustua Finanssialan Keskusliiton internetsivuilla.

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja:
Niko Krasi puh. 0400 262 144, e-mail: [email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje