Schücon auringonsuojilla lisäät viihtyvyyttä ja säästät energiaa

Päivämäärä: 14.9.2020

Aktiivinen auringonsuoja ja häikäisynesto auttavat lisäämään asuintalojen sekä muiden rakennusten energiansäästöä, samalla lisäten asukkaiden hyvinvointia. Keinotekoisen valon sijaan auringonvaloa voidaan hyödyntää kontrolloidusti. Korkean tason läpinäkyvyys mahdollistaa näkymät ulos antaen samalla kuitenkin suojaa.

Schücon AB ZDS (Aluminium Blind ZIP Design Screen) on rakennuksen ulkopuolella oleva, tekstiilinen rullaverhojärjestelmä, joka on täydellisesti integroitavissa Schücon ikkuna- ja julkisivujärjestelmiin. Suuri kangasvalikoima ja monet värivaihtoehdot tarjoavat AB ZDS:lle yksilöllistä muotoilua ja valinnasta riippuen korkean tason läpinäkyvyyttä.

Schücon Integralmaster  on sisäinen rullaverhojärjestelmä, joka on täydellisesti integroitavissa Schücon AWS 90.SI-ikkunajärjestelmään. Se ilmestyy ainoastaan silloin, kun auringonvarjostusta, häikäisynestoa tai suojausta tarvitaan. Integralmaster antaa sään- ja tuulenmukaista suojaa ja kalvovalinnasta riippuen tarjoaa rajattoman näkymän ulos.

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja:

Niko Krasi puh. 020 1441 672, e-mail: [email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje