Schücon alumiiniset murtosuojaikkunat

Päivämäärä: 29.2.2016

Schücon alumiiniset murtosuojaikkunat

Schücon murtosuojaikkunat on nyt ensimmäisenä Suomessa listattu Finanssialan Keskusliiton rakenteellisen murtosuojauksen tuotteiden luetteloon.

Schüco-järjestelmien murtosuojaikkunat on testattu EN 1627 -standardin mukaisesti ja niille on myönnetty murtoluokkien RC 2 ja 3 mukainen hyväksyntä. Murtosuojaikkunat suojaavat tilaa ja sen käyttäjää murtautumista vastaan yhdessä EN 356 mukaan testatun, vastaavan luokan murtosuojalasin kanssa.

Murtosuojajärjestelmien toimivuus perustuu ikkunoiden sisäänrakennettuun murtosuojaheloitukseen, joka on suunniteltu kestämään mm. puitteen vääntöä ja lukituksen poraamista. Tämän lisäksi Schüco-järjestelmissä on huomioitu vaatimusluokan mukainen asennustapa, jolla varmistetaan kokonaisrakenteen turvallisuus murtautumista vastaan.

Schücon ikkunajärjestelmiin voi tutustua suomenkielisillä nettisivuillamme http://www.schueco.com/web2/fi/architekten/produkte/fenster

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja:
Niko Krasi puh. 0400 262 144, e-mail: nkrasi@schueco.fi

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän