Schüco ulko-ovet kestävään käyttöön yksilöllisyys huomioiden

Päivämäärä: 11.8.2020

Schücon alumiinisista ulko-ovista löytyy ratkaisu jokaiseen kohteeseen. Liiketila- ja julkiseen rakentamiseen tarkoitetuilla jykevämmillä profiileilla voidaan valmistaa jopa 1,4 metriä leveitä ja 3 metriä korkeita ovia, joiden pitkäaikainen käyttöikä on varmistettu ainutlaatuisella miljoonan avautumissyklin käyttökestävyystestillä. Kestävyyden takaavat ratkaisut ovat piilotettu ovirakenteeseen varmistaen kevyen ja siron ulkomuodon. Ovet voidaan valmistaa täyslasisina, jykevinä umpiovina tai monimuotoisina suunnittelun vapaus säilyttäen.

Rakennuksen yksilöllisiä ominaispiirteitä voidaan korostaa Schücon ulko-ovilla.  Oveen voidaan valita esimerkiksi sormenjälkitunnistin, jonka avulla käytetään sähköistä lukitusta. Ovi voidaan valmistaa myös valaistulla Design-vetimellä, jonka avulla ovi erottuu erityisesti illan hämärtyessä. Umpioven pinnoitukseksi voi valita sadoista vaihtoehdoista esimerkiksi struktuuripintaisen mattapinnoitteen.

Schücon ovien lämpöeristävyys on huipputasoa, joten ne soveltuvat kaikenlaiseen rakentamiseen. Ovet voidaan valmistaa myös murtosuojattuna, jonka avulla suojellaan rakennusta sekä sen käyttäjää. Schüco tarjoaa aidosti kokonaisvaltaisia ratkaisuja koko rakennukselle.

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja:

Niko Krasi puh. 020 1441 672, e-mail: [email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän