Schüco SmartActive – antibakteerinen pinnoite nyt myös ovikahvoille ja profiileille!

Päivämäärä: 16.2.2021

Kun ihmiset kokoontuvat, valitettavasti myös bakteerit ja virukset kulkevat heidän mukanaan. Ja mitä enemmän ihmisiä, sitä enemmän tietysti myös taudinaiheuttajia. Erityisesti rakennuksissa, joissa hygienia on etusijalla kuten sairaaloissa ja elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksissa, pitää infektioketjut keskeyttää. Säännöllinen desinfiointi on ainoa mikä auttaa. Desinfiointien välillä kuluu kuitenkin paljon aikaa ja tällä välin pinnat likaantuvat. Tämän estämiseksi olemme kehittäneet SmartActiven.

Schücon patentoitua SmartActive-pinnoitetta voidaan käyttää kaikissa Schücon ikkuna-, ovi- ja liukuovipainikkeissa sekä profiileissa. Pinnoitteen sisältämä mikrohopea estää taudinaiheuttajia lisääntymästä ja torjuu niitä. SmartActive tappaa 99.9 % kaikista bakteereista 24 tunnin sisällä, jopa vastustuskykyisistä bakteereista. Pienet mikrohopeapartikkelit ovat kuitenkin täysin harmittomia ihmisille ja ympäristölle.

Kuvat: Schüco International KG

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja:

Niko Krasi puh. 02 01 441 672, e-mail: [email protected]

 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän